Ege İzmir Emniyeti’nde yönetim tepeden tırnağa değişti

İzmir Emniyeti’nde yönetim tepeden tırnağa değişti

21.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Son İçişleri bakanlığı kararnamesiyle İzmir’e atanan Emniyet Müdürü Ali Bilkay, kendi çalışma kadrosunu oluşturmak için de kapsamlı değişiklikler yaptı.

İzmir Emniyeti’nde yönetim tepeden tırnağa değişti

Yapılan son atamalarda, Terörle Mücadele, Bomba İmha Şube Müdürlükleri İl Emniyet Müdür Yardımcılarından Taner Şentürk’ün, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü de Müjdat Karagöz’ün sorumluluğuna verildi. Terörle Mücadele Şube Müdürü Bahadır Engin, Asayiş Şube Müdürü Aşkın Çokseven, Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Olcay Ceviz, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Doğu Ateş yerlerini korudu.

Haberin Devamı


Yerleri değişenler
Ali Bilkay’ın yeniden yaptığı görevlendirmelere göre ise, Müjdat Karagöz: Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ile Balçova ve Çeşme İlçe Emniyet Müdürlükleri, Taner Şentürk: Terörle Mücadele Şube, Bomba İmha Şube ile Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü, Hadi Öztekin: Güvenlik Şube, EKKM Şube, Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Şerafettin Aslan: Asayiş Şube, Çocuk Şube, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube ile Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü, İbrahim Hakerler: Pasaport Şube ile Narlıdere ve Güzelbalçe İlçe Emniyet Müdürlükleri, İsa Aydoğdu: Çevik Kuvvet Şube ile Karşıyaka ve Menemen İlçe Emniyet Müdürlükleri, Sıtkı Şehleroğlu: Adnan Menderes Hava Limanı Şube ile Gaziemir İlçe Emniyet Müdürlüğü, Yüksel Türkal: Devlet Büyüklerini Koruma Şube ile Bayındır İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ramazan Özdamar: Bilgi işlem Şube, Radyo Televizyon Şube ile Kemalpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ercan Sarıdoğan: Deniz Şube ile Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğünden sorumlu emniyet müdür yardımcısı oldu.

Haberin Devamı

İlçe ve şubelerde de yeni atamalar yapıldı

İlçe emniyet müdürlükleri ile şube müdürlüklerinde yapılan atamalara göre de, Trafik Tescil Şube Müdürü Kadir Şen, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne, Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı Semih Kök, Trafik Tescil Şube Müdürlüğü’ne, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürü Arif Kurum, Genel Disiplin Şube Müdürlüğü’ne, Güzelbahçe İlçe Emniyet Müdürü Bekir Daylan, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü’ne, Deniz Liman Şube Müdürü Yalçın Sert, Silah ve Paltayıcılar Şube Müdürlüğü’ne, Yabancılar Şube Müdürü Ertuğrul Özten, Ulaştırma Şube Müdürlüğü’ne, İnşaat Emlak Şube Müdürü Erol Gül, Eğitim Şube Müdürlüğü’ne, Genel Denetleme Disiplin Şube Müdürü Selman Çimen, EKKM Şube Müdürlüğü’ne, Özel Güvenlik Şube Müdürü Çetin Güngörmüş, Koruma Şube Müdürlüğü’ne atandı.

Saint-Joseph’te
12. kitap haftası

İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesi , liseli gençler arasında okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak, gençlerin yazın beğenilerini yükseltmek, yazın yaşamımıza yeni adım atan yazarları gençlere tanıtmak amacıyla on iki yıldır “Liseler Arası Kitap Haftası ve Okuma Günleri ” adlı etkinliği düzenliyor.
Bu yıl 19-22 Aralık tarihleri arasında, 4 gün süresince, İzmir Özel Saint-Joseph Fransız Lisesinde gerçekleşecek etkinlik , Yunus Bekir Yurdakul yönetiminde, Ahmet Şimşek, Mehmet Atilla, Murat Şahin ve Yrd. Doç. Dr. Gökhan Dalkılıç’ın katılımıyla gerçekleşen “E-kitap ve kitabın Geleceği” konulu panelle başladı. Basılı kitabın sanal ortama direnişi ve elektronik kitaba geçiş sürecinin tartışıldığı panelde dijital kütüphaneler konusuna da değinildi. İzmir ve İstanbul’daki farklı okullardan öğrencilerin oluşturduğu kitap komitesi, değerlendirme oturumunda en beğenilen romanı, yılın kitabı olarak belirleyecek. Etkinlik, yılın romanı ve yazarına ödülünün verildiği kapanış töreniyle sona erecek.
İZMİR Milliyet