Ege İzmir için güçbirliği!

İzmir için güçbirliği!

29.07.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

Başkan Soyer’in çağrısıyla CHP İl Başkanı Yücel ve AK Parti İzmir heyeti, Kemeraltı’nda bir araya geldi, kente dair kilit projeler masaya yatırıldı

İzmir için güçbirliği

İzmir Büyükşehir Başkanı Tunç Soyer’in ev sahipliğinde Kemeraltı’ndaki hizmet binasında CHP İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekilleri AK Partili Özgür Hızal ve CHP’li Mustafa Özuslu bir araya geldi. gundemebakis.com’dan Halime Erdoğan’ın haberine göre, toplantıda kenti ilgilendiren konular konuşuldu. Başkan Soyer’in 330 milyon dolarlık dünya bankası kredisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onay vermesi için destek istediği bildirildi. Başkan Soyer, “Daha çok bir araya gelmemiz gerekiyor. Görüşmemiz olumlu geçti” dedi.

“Dünya bankası kredisinin onaylanmasıyla ilgili bir talebiniz oldu mu?” Sorusuna Soyer, “Bununla ilgili Kerem Ali Başkanın açıklama yapması daha doğru olacaktır” yanıtını verdi. AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise “Depremle ilgili sorunların çözülmesi noktasında yapılması gerekenler karşılıklı olarak teyit edildi. Sadece kredi bölümünü konuşmadık. Depremzedelerin farklı talepleri var. Görüşmelerin sürdüğünü ve bir tıkanma olmadığını ifade ettiler. Görüşme öncesi ve sonra Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimizi bilgilendirdim. İzmir için bu tür görüşmeleri çok önemsiyoruz. Buluşmada sürece zarar verecek açıklamalardan kaçınılması gerektiğini özellikle dile getirdim” diye ifade etti.