Ege İzmirliliği öne çıkardık

İzmirliliği öne çıkardık

19.05.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, titiz çalışma döneminin sonunda hazırlandığını belirttiği 50 kişilik yeni yönetim kurulu listesini açıkladı

İzmirliliği öne çıkardık

AK Parti İzmir İl Başkanılığı’nda yeni yönetim belirlendi. İlk kez 2 bin 710 partili ile telefonda tek tek görüşüp anket çalışması yaptıklarını; Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve Nihat Zeybekci ile de istişarelerde bulunduklarını belirten İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Yedekler konusunda genel merkezden yetki aldık ve bugün yedek yönetimi açıklamayacağız. Çünkü tam olarak oluşmadı. Fayda sağlayacak isimleri değerlendireceğiz. Biz 50 asil belirledik ama yedeklerle birlikte 75 kişi görev alacak. Kadın kolları ve gençlik kollarından isimlere yer verdik. İşlevsel bir yüksek istişare kurulu oluşturacağız. Önümüzdeki dört yılı yeniden yapılanma ve şahlanma dönemi olarak geçireceğiz. İzmir politikaları ve kentin sorunları üzerinde ortak çalışmalar yapacağız” dedi. Yönetimde yer alamayan partililerle de sürekli iletişim halinde olacaklarını ifade eden Sürekli, iki yıl sonra kongre olduğunu hatırlatıp önümüzdeki dönemde farklı isimlere görev verilebileceğini dile getirdi.

Haberin Devamı

Dikkat çeken isimler

Listede 35 yaş altında 13 kişinin yer aldığını belirten Sürekli, “13 partili kadın kontenjanından yer aldı. En genç yönetim kurulu üyemiz 1996 doğumlu üniversite son sınıf öğrencisi Nur Çimen oldu. En deneyimli isim ise 1961 doğumlu İbrahim Derici oldu. Listelerde İzmirlilik ön planda” dedi. Liste şu isimlerden oluştu:
Ahmet Şimşek, Ali Aslan, Ali Mete Karagöz, Aykut Dikencik, Bilal Kırkpınar, Bora Ersan, Burçin Oğuz, Bülent Bademci, Cenk Özen, Deniz Doğan, Dilaver Kişili, Elif Özüm, Emrullah Duran, Emrun Sulayıcı, Erkan Özkan, Fatih Dinçer, Fatih Yavuzer, Fatma Berber, Feyim Özçelik, Furkan Katmerci, Gözde Keskin, Gülay Sayın, Ayşe Cankurtaran, Gülşen Gezici, Hamit Nişancı, Hayrettin Uçak, Hikmet Kaya, İbrahim Derici, İbrahim Ölmez, Koray Battal, Kudret Karaçelik, Levent Başaran, Mehmet Kocaoğa, Mustafa Kandil, Mustafa Gedikoğlu, Münir Ensari, Nail Kocabaş, Neslihan Akay, Nil Güneri, Nülifer Karadağ, Nur Çimen, Sefa Şahin, Selim Kalemci, Semiha Paçacı, Rafet Uslu, Tuğrul Emre Kaya, Uğur Türkan, Yusuf Gültekin, Zeynep Şen.