Ege Kalitenin göstergesi

Kalitenin göstergesi

01.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Beta Motorlu Kapı Sistemleri yurtdışında da gözde... Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rehai Kızıltan, “Uluslararası firmalardan gelen talepler ulaştığımız kalitenin olumlu bir göstergesi” diye konuştu

Kalitenin göstergesi

Yurtdışından aldıkları endüstriyel tip PVC hızlı kapı ve sectional tip kapı imal ve yerinde montaj işlerini başarı ile tamamlayan, Macaristan’dan Avusturalya’ya kadar bir çok projede tercih edilen Beta Motorlu Kapı Sistemleri hizmet ağını her geçen gün genişletiyor.

Haberin Devamı

‘Gücümüze güç kattı’

Geçtiğimiz yıl temsilciliğini aldıkları dünyanın en büyük otomatik kapı, geçiş sistemleri ve kilit sistemleri üreticisi firmaları bünyesinde toplayan Assa Abloy Grubu ile güçlerine güç kattıklarını ve dünyanın farklı coğrafyalarından talep aldıklarını dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rehai Kızıltan, “Tüm dünya ile iş yapan uluslararası firmalardan talepler alıyoruz. Bu talepler, ulaştığımız kalite seviyesinin olumlu bir göstergesidir” dedi.

‘İnancımız tam’

Uluslararası kalite normlarında iş yapabilmek için, kaliteli üretim ve personel eğitimine özen göstermek gerektiğinin bilincinde olduklarını ifade eden Kızıltan, “2018’in ilk ayında kalite yönetim sistem belgemizi güncelledik. Satış sonrası hizmet yeterlilik belgemizin kapsamını genişlettik. Ayrıca, iş güvenliği konusunda personel eğitimlerine devam ediyoruz. İşçisiyle, işvereniyle ve tüm kurumları ile çok çalışarak, birlik ve bütünlük içinde, Türkiye’nin yolunda hızla ilerlemeye devam edeceğine olan inancımız tamdır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Önümüzdeki süreçte Türkiye’ye duyulan güvenin artmasıyla birlikte tüm sektörlere daha fazla iş düşeceğini öngördüklerini ve hazırlıklarını buna göre yaptıklarını belirten Kızıltan, ülke olarak birlik ve bütünlük içinde hareket ederek çok çalışılması gerektiğini, bunu hem firma hem de şahıs olarak bir görev olarak gördüğünü dile getirdi. Kızıltan, yeniliklere açık, müşteri odaklı ve güvenilen firma olma misyonlarına devam edeceklerini vurguladı.

Yazarlar