Ege Kendi attığı ağ, canına mal oldu

Kendi attığı ağ, canına mal oldu

17.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gölete balık avlamaya giden Ali Sayın, kayığın alabora olmasıyla suya düştü ve yaşamını yitirdi.

Kendi attığı ağ, canına mal oldu

Buldan’a bağlı Derbent Köyü’ndeki baraj göletine balık avlamak için rüzgarlı havada kayıkla açılan çiftçi 47 yaşındaki Ali Sayın, kayığın alabora olması sonucu suya düştü. Ayağı balık ağına takılan Ali Sayın, boğularak hayatını kaybetti.

Yüzme bilmiyormuş
Bekar olan çiftçi Ali Sayın, sarı sazan balığı avlamak için gölete gitti. Yüzme bilmediği öğrenilen Ali Sayın, hava fırtınalı olduğu halde kayıkla gölete açıldı. Balık ağını gölete atan Sayın’ın bulunduğu kayık fırtına nedeniyle alabora oldu. Gölete düşen Sayın, kayığa tutunmaya çalıştı ancak ayağı balık ağına takıldı. Ayağını ağdan kurtaramayan Ali Sayın, boğularak hayatını kaybetti. Cesede iki gün sonra ulaşılabildi.

Haberin Devamı

Motorsiklet tutkunu genç, ağır yaralandı

Didim’de oto tamircisi 28 yaşındaki Seray Seçkin, tutkunu olduğu motorsikletiyle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. Kaza sırasında kaskı takılı olmadığı belirtilen Seçkin’in otomobil yarış ve modifiye grubu olan “Didim Tuning”in de kurucusu olduğu öğrenildi. Kazada motor takla attı, Seçkin metrelerce sürüklendi. Seray eçkin’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.
DİDİM DHA