Ege Kente değer katacak

Kente değer katacak

28.06.2018 - 00:55 | Son Güncellenme:

Ege-Koop, ‘La Casa Güzelbahçe Evleri’ için çalışmalara başladı. Başkan Hüseyin Aslan, sosyal alanlarıyla yeni bir hayat sunacak olan projeyle ilgili olarak, “Sadece daire-dükkân-villa üçgeninde kalmayacağız” diye konuştu

Kente değer katacak

Konut sektörünün ‘güvenilir’ markası Ege-Koop, Güzelbahçe’de yeni projeye imza atıyor. İzmir’in 12 ilçesinde 34 yıldır tamamladığı özel projeleriyle 150 bin kişiye modern kentlerde sağlıklı ve güvenli yaşam alanları kazandıran Ege Koop, gayrimenkul piyasasının yükselen yıldızı Güzelbahçe’deki yeni projesiyle yeni bir cazibe merkezi oluşturacak.

Haberin Devamı

‘Sosyal’ vurgu

Güzelbahçe Seferihisar yolunda 83 bin metrekare imarlı arazide 60 villa ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olarak 4 tipten oluşan 100 daire ile birlikte 20 dükkândan oluşan ‘La Casa Güzelbahçe’, sosyal donatı alanlarıyla da yatırımcısına yeni bir hayat sunacak. Projeyle ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara alternatif bir yaşam sunduklarını belirten Genel Başkan Hüseyin Aslan, projede sadece daire-dükkan-villa üçgeninde kalmayacaklarını ifade etti, “Burada sosyal yaşamın ihtiyaçları da en yüksek standartlarda karşılanacak. Projemiz, doğru yaşam, üyelere mutlak kazanç ve huzurlu yaşam ilkesiyle hazırlandı. Sosyal tesis alanları, eğitim-kreş, yüzme havuzu, tenis kortu, voleybol ve mini futbol sahası ile bölgenin cazip yaşam alanlarında birisine daha imza atıyoruz” dedi.