Ege Kıbrıs Şehitleri’nde ‘ışıl ışıl’ alışveriş

Kıbrıs Şehitleri’nde ‘ışıl ışıl’ alışveriş

28.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alsancak’taki Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde düzenlenen, “Hayatın Renkleri Yılbaşı Gece Alışverişi” İzmir’i renklendirirken, indirimli alışverişler ile yılbaşında eşine dostuna hediye almak isteyenler de yoğun ilgi gösterdi.

Kıbrıs Şehitleri’nde ‘ışıl ışıl’ alışveriş

Kıbrıs Şehitleri İşadamları Derneği’nin organize ettiği ve Konak Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen “Hayatın Renkleri Yılbaşı Gece Alışverişi” etkinliği misafirlerini ağırladı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nin sahil tarafında toplanan katılımcı firmalar ve davetliler, Sevinç Pastanesi önüne kadar bando takımının müziklerinin yanı sıra şarkı söyleyerek yürüdü.
Gece yarısına kadar sürdü
Gece yarısına kadar süren alışveriş çılgınlığında firmalar yüzde 70’lere varan indirimler uygularken, bazı işyeri çalışanları, ellerindeki sepetlerle, yoldan geçenlere sürpriz hediyeler dağıttı. Açılışta konuşan Konak Başkan Yardımcısı Serpil Güngör, “Bu yıl ilkini yaptığımız etkinliğin devamı gelecek. İzmirliler’i, İzmir’in simgelerinden Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde buluşturup onlara keyifli bir alışveriş yaşatacağız” dedi. “Hayatın Renkleri Yılbaşı Gece Alışverişi”nde yer alan firmalara katılımcı belgeleri verildi.