Ege Kızılordu Korosu geliyor

Kızılordu Korosu geliyor

02.06.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

DÜNYACA ünlü Rus Kızılordu Korosu ve Dans Topluluğu İzmir’e geliyor. 120 kişiden oluşan dev kadro, pazar günü Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Kızılordu Korosu geliyor

İllusion Ajans ve Solfej Organizasyon’un ortak etkinliğinde seyirci karşısına çıkacak topluluk, güçlü yorumu ve sempatik tavırlarıyla İzmirlilere keyifli saatler yaşatacak.

Haberin Devamı

Yüzme Dünyası Barçın Spor’da
TÜRKİYE’DE ilk kez Barçın Spor’un Nike mağazasında hizmete açtığı ‘Yüzme Dünyası’ katında, dünyaca ünlü mayo markalarının son teknoloji ürünleri beğeniye sunuluyor. Yüzme tutkunları ve profesyonel sporcular için hazırlanan klora karşı dayanıklı Speedo markalı mayoların yaz öncesi rağbet gördüğünü belirten Genel Müdür Efe Barçın, balık sırtı detayına sahip özel kumaşlarla suyu kaydırma özelliği taşıyan yarış mayolarının da koleksiyonlar arasında yer aldığını söyledi.

GÜZELLERİ O COŞTURACAK
BU yıl 22’ncisi gerçekleştirilecek “Miss Model Of Turkey” cumartesi günü Bodrum’da yapılacak. 22 genç kraliçe seçilebilmek ve kasımda 70 ülke güzelinin katılımıyla Çin’de düzenlenecek “Miss Model Of The World” yarışmasında ülkemizi temsil için mücadele edecek. Gecede İzmirli şarkıcı Burcu Güneş de sahne alacak. Şarkılarıyla güzellere moral verecek, tacı da o takacak.

Haberin Devamı

İki yakanın aşkı sahnede
KARŞIYAKA Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’yla yıllar önce Karşıyaka’dan Yunanistan’a göç edenlerin kurduğu Elefterio Kordelio kentinin dansçıları işbirliği yaptı. Roman Hasan ve Yunan Maria’nın aşkını komik bir olay örgüsüyle anlatan “Kalimera Şugar” adlı müzikal Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda iki akşam ücretsiz olarak sahnelendi. 12’si Yunan 157 dansçı, İzmir’den dünyaya barış ve sevgi yolladı.

Geleceğin müzisyenleri
BORNOVA Belediyesi’nin Forum Bornova işbirliğiyle düzenlediği Liselerarası Müzik Yarışması’nın finali yapıldı. Sekiz okul beş dalda yarıştı. Ödül kazananlar şöyle: Sedef Şekerlisoy (Hatice Güzelcan Anadolu Lisesi-en iyi kız öğrenci), Yunus Emre Aydın (Yunus Emre Anadolu Lisesi-en iyi erkek öğrenci), Yunus Emre Anadolu Lisesi (en iyi yorum), Cem Bakioğlu Anadolu Lisesi (en iyi beste), Yunus Emre Anadolu Lisesi (en iyi performans).

Kırkpınar’ı aratmadılar
İZMİR’İN her daim kalabalık meydanları, bulvarları, çarşıları, sıcakların etkisiyle tenhalaşmaya başladı. Kente deniz yoluyla gelen turistler de alışkın olmadıkları nemli ve bunaltıcı havayla karşılaşınca çareyi soyunmakta buldu. Üstlerini tamamen çıkaran konukların görüntüleri, Kırkpınar pehlivanlarını aratmadı.