Ege Kriz dinlemiyor dünyaya açılıyor

Kriz dinlemiyor dünyaya açılıyor

22.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Kriz dinlemiyor dünyaya açılıyor

Elektrikli küçük ev aletleri, beyaz eşya ve mobilya ile sektörün lideri olan Ülkü Grup, Hanzade markasıyla ihracatın yıldızı olacak.

Haberin Devamı

ABD’nin ambargosuyla başlayan krize rağmen büyümesini sürdüren Ülkü Grup, İstanbul Toptancılar Çarşısı (İSTOÇ) içinde 2 bin metrekare alanda grup markaları ve Hanzade markasını tek çatı altında müşterilerinin beğenisine sunuyor. İzmir’de de büyümesini sürdüren Ülkü Grup, MTK Sitesi’ndeki merkezini önüGaziemir’de 6 bin metrekarelik dev alana taşıyacak.

‘Ülkemize güveniyoruz’

İSTOÇ’ta hayata geçirilen dev yatırımda markalara ait showroomlar, satış alanları ve ofislerle hizmet vereceklerini söyleyen Ülkü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, İstanbul’da açılan showroom ile dünyaya Hanzade markasını tanıtmayı ve ihracat hacmine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Kriz anında yapılan yatırımla Türkiye’ye döviz kazandırmayı da hedeflediklerini vurguladı.

Haberin Devamı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Şube Başkanı da olan Ümit Ülkü, “Ülkemize her zaman güveniyoruz. Yatırımın risk görüldüğü bir ortamda hem üretimi hem de istihdamı artıracak çalışmalar yapmak önemli” dedi.