Ege KSK, Bumbaugh’la yollarını ayırdı

KSK, Bumbaugh’la yollarını ayırdı

10.10.2008 - 00:01 | Son Güncellenme:

Teknosa Türkiye Kupası’nda üç maçını da kaybederek hayal kırıklığı yaratan Pınar Karşıyaka, ABD’li oyuncusu Keith Brumbaugh’la yollarını ayırdı.

KSK, Bumbaugh’la yollarını ayırdı

Uyum sorunu yaşamadıklarını belirten Şube Başkanı Mehmet Peköz, “Ancak farklı pozisyonda oynayabilecek bir yabancıya ihtiyacımız var. Herhangi bir sorun yaşamadan el sıkışarak yollarımızı ayırdık. En kısa zamanda yeni bir yabancı getireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

DYO Karşıyaka lige döndü
İtalya’nın Torino şehrinde düzenlenen Kinder Trophy Voleybol Şampiyonası’nda oynadığı üç maçı da kaybeden DYO Karşıyaka’da gözler lige çevrildi. İtalya’nın Gamila Chieri Volley, Almanya’nın Rote Raben Vilsbiburg ve Fransa’nın Cannes takımlarıyla karşılaşan yeşil-kırmızılılar, pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankara İller Bankası maçına kilitlendi. DYO, lige iyi başlamak istiyor.

Altına boğuldu
Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, Romanya’da yapılan Avrupa Karate Şampiyonası’nda veteranlarda bireysel olarak gümüş madalya kazanan, kumitede altın, katada ise gümüş madalya alan Milli Takım’da da yer alan Taner Erol’u 41 Cumhuriyet Altını ile ödüllendirdi. Törene Aliağa Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu da katıldı.

Haberin Devamı

Buca Genç’ten örnek davranış
Buca Genç, 29 Ekim’de gösterime girecek ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamını konu alan “Mustafa” isimli filmi, tüm öğrencilerine izlettirmek için sinema salonunu kapattı. Can Dündar ve ekibi tarafından hazırlanan, “Atatürk’ü şablonlardan uzak, askeri, siyasi ve   insani yönleriyle, sinema diliyle anlatan film için, Forum Bornova’daki bir salonun biletleri tamamen ayırtıldı. Başkan Seyit Mehmet Özkan, “Çocuklarımızı   bilinçli yetiştiriyoruz” diye konuştu.