Ege KSK İSYAN ETTİ

KSK İSYAN ETTİ

19.01.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

İkinci yarı açılış maçında Adanaspor’la berabere kalan yeşil kırmızılılar, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ı federasyona şikayet edecek

KSK İSYAN ETTİ

Adanaspor’la berabere kalarak Bank Asya 1. Ligi’nde ikinci yarıya umduğu gibi başlayamayan Karşıyaka’da hakem Bülent Yıldırım’a tepkiler çığ gibi büyüyor.
Teknik Direktör Ümit Turmuş, KSK 1-0 öndeyken Adanaspor lehine çok ağır bir penaltı veren, yeşil-kırmızılı oyunculara 8 sarı, 1 kırmızı kart çıkaran Yıldırım’ın maçı katlettiğini söylerken, Futbol Şube Sorumlusu Tuncay Şekerci, “Hakem kendi çalıp oynadı. FIFA’da 2. kademeye yükselmenin etkisiyle egosunu parlattı. Penaltı ve kartlarla KSK’nin frenini çeken, futbolcularımıza küfreden Yıldırım’dan şikayetçi olacağız” diye konuştu.
Bu sezon Süper Lig’de Fenerbahçe’nin 3, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon’un 2’şer maçını yöneten, G.Saray-Beşiktaş ve Trabzon-Fenerbahçe derbilerinde düdük çalan Yıldırım’ın, KSK-Adana randevusunu küçümsediğini öne süren Turmuş, “FIFA hakemleri bir alt ligde görev yaptıkları zaman maçları ciddiye almıyor. Madem böyle maç yönetecekler, hiç gelmesinler daha iyi. Penaltı kararı yanlış. Henüz 10. dakikada maç golsüz sürerken kaleci Ramazan’a oyunu geciktirdiği gerekçesiyle sarı kart gösterdi” dedi.

Yıldırım küfür etmiş
Turmuş, gereksiz yere sarı kart gören oyunculara ağır ceza verilmesinin gündeme gelebileceğini ifade ederken, Samsunspor maçı öncesi Ufuk ve Serkan Kılıç cezalı duruma düştü. Hakem Yıldırım’ın iki takımın kalecileri Ramazan ve Tolgahan’a küfrettiğini öne süren Kaptan Fuat da, FIFA kokartlı hakemlerin kendilerini küçümsediğini dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, Adanaspor karşısında iç saha avantajını iyi kullanamadıkları gibi ikili averajda da Akdeniz temsilcisinin üstünlüğü ele geçirdiğini söyledi.