Ege Kuşadası’nda kral ve kraliçe seçildi

Kuşadası’nda kral ve kraliçe seçildi

15.09.2017 - 04:03 | Son Güncellenme:

Bu yıl 17. düzenlenen Miss & Mr Model of Turkey Yarışması’nın finalı Kuşadası’nda Palm Wings Ephesus Beach Resort’te yapıldı ,Yarışmanın sahibi Akif Örük juri üyeleri ve yarışmayı izleyenler tarafından başarısından dolayı dakikalarca alkışlandı.

Kuşadası’nda kral ve kraliçe seçildi

Kuşadası Palm Wings Hotel Ephesus Hotel’de düzenlenen Miss & Mr Model of Turkey 2017’de kral ve kraliçe belli oldu. Rönesans Ajans ve Akif Örük öncülüğündeki yarışmanın finalinde Gizem Sevim kızlarda, Talha Kaynak erkeklerde birinci seçildi. Alara Yeşilöz ve Sunay Kurtuluş ikinci, Olimpia Ahenk Dourmouchev ve Tolga Kulakçı ise üçüncü oldu. En iyi mayo taşıyan kategorisinde Gülşah Paşaoğlu ve Cemil Aybars dereceye girdi. En iyi fotomodel kategorisinde ise Deniz Orhun ve Gencer Güvercin ödüllerini aldı. Berkay Fidan, Banu Zorlu, Yılmaz Taner ve Fatih Ürek, final gecesine şarkılarıyla renk kattı.

Haberin Devamı

Kuşadası’nda kral ve kraliçe seçildi

Ünlü isimler jürideydi

Sunuculuğunu Barış Baysal ve Fatoş Seymen’in üstlendiği gecenin jüri üyeleri, Peninsula Grup Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bağcı, Ufuk Yörük, Serdar Kolay, Nurşen Eser, Mustafa Ayata, Dilek Süslüer, Simge Tertemiz, Fatih Ürek, Akif Örük, Banu Zorlu, Erdal Güvenç, Demet Kebapçılar, Özkan Yavuzer ve Selen Siliv idi.