Ege Kuşadası’nda yol hamlesi

Kuşadası’nda yol hamlesi

19.04.2018 - 00:17 | Son Güncellenme:

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Atatürk Bulvarı ile Güvercin Ada Caddesi üzerinde yapılan 47 bin metrekarelik sıcak asfalt kaplama çalışmalarıyla Kuşadası’nın çehresini değiştiriyor.

Kuşadası’nda  yol hamlesi

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Atatürk Bulvarı ile Güvercin Ada Caddesi üzerinde yapılan 47 bin metrekarelik sıcak asfalt kaplama çalışmalarıyla Kuşadası’nın çehresini değiştiriyor. Gece gündüz aralıksız çalışan ekipler, eskimiş olan asfaltı kaldırıp, sıcak asfalt dökerken aynı zamanda bozulmuş kaldırımları da yeniliyor. Kuşadası’nın en önemli caddeleri arasında yer alan Candan Tarhan Bulvarı, İnönü Caddesi, Gazi Beğendi Caddesi, 50. Yıl Bulvarı, Hülya Koçyiğit Bulvarı, Gençlik Caddesi ve Rıza Saraç Caddesi’nde yapılan sıcak asfalt çalışmaları vatandaşlardan övgü alıyor.

Haberin Devamı

Hizmet yağmuru

Kuşadası’nda uzun yıllardır böylesine bir hizmet yağmuru görmediğini belirten vatandaşlar, “Başkanımız Özlem Çerçioğlu farkını gösteriyor” ifadelerini kullandı. Başkan Özlem Çerçioğlu da, “Yollarımızı hemşerilerimizin hak ettiği şekilde kaliteli bir hale getirdik” dedi.