Ege ‘Lunaparkı geri istiyoruz’

‘Lunaparkı geri istiyoruz’

16.09.2021 - 02:56 | Son Güncellenme:

İzmir Enternasyonel Fuar’ı süresince yeniden hizmet vermeye başlayan ve yoğun ilgi gören Lunapark için vatandaşlar yıl boyunca açık kalması çağrısında bulundu. Uzun yıllar hizmet veren ve İzmir’in sembollerinden biri olan, özellikle çocukların ve gençlerin en sevdiği mekanların başında gelen lunaparkın bu yıl fuar süresince açılması eğlence tutkunlarını sevindirdi.

‘Lunaparkı geri istiyoruz’

Ömer Altıntaş: Lunaparkın yalnızca fuar dönemleri değil her zaman açık kalmasını istiyoruz. Kısa süre açık kaldığı için yoğunluk oluyor. Her zaman açık olursa insanlar sıra beklemeden rahatça eğlenebilir.

Salim Şahin: Lunapark, İzmir için önemli bir nokta ve sürekli açık kalmasını istiyoruz. Küçük büyük herkes için önemli bir buluşma merkezi.
Buse-Hasan Basri: Çocuklarımızla açık havada keyifli saatler yaşamak için geldik. AVM’lere kapanmak istemiyoruz. Lunapark daha da geliştirilirse kentin tanıtımı için de kullanılabilir.

Funda Çakır: Pandemi nedeniyle insanlar açık havada vakit geçirmek istiyor. Fuar lunapark bu nedenle önemli. Hiç olmazsa yaz ayları boyunca açık kalması bile insanlara hem eğlenebilecekleri hem de nefes alabilecekleri bir imkan sağlar.