Ege ‘Mağdur etmeyeceğiz’

‘Mağdur etmeyeceğiz’

05.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi veren AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Biz kimseyi mağdur etmeyiz. Her şey güzel olacak” dedi

‘Mağdur etmeyeceğiz’

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar’da yaşayan vatandaşlar ve muhtarları kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek için başlattığı mahalle toplantılarına Yurtoğlu’nda devam etti. Bir yerin “riskli alan” ilan edilmesinin doğalgaz ya da altyapı hizmetlerinin gelmesinde hiçbir engel oluşturmadığını belirten Şengül, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüklerini ve ilçedeki tüm sorunların çözümü için çalışmaların başladığını müjdeledi.

Haberin Devamı

‘İçiniz rahat olsun’

AK Parti Karabağlar adayı Bilal Doğan’ın da bulunduğu toplantıda kentsel dönüşümle ilgili vatandaşları bilgilendiren Şengül, şu vurguları yaptı: “Kentsel dönüşümü polemik haline getiren ve ‘Devlet sizi başka yere gönderecek’ diyen, kötü niyetlidir. Devlet, her vatandaşa eşit mesafededir. Devlet adaleti sağlar, kimsenin evine göz dikmez. Sizin razı olmadığınız hiçbir şeye, devletimiz de onay vermez. Bu konuda içiniz rahat olsun.”