Ege Manisa’ya prestij katacak

Manisa’ya prestij katacak

18.11.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ilçesi Güzelyurt Mahallesi’nde çalışmaları sürdürülen caddede yapılan çalışmalarını inceledi. Caddenin kaldırım ve aydınlatmalarının yapıldığını belirten Ergün, peyzaj çalışmalarının sürdüğünü, tüm çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte güzel bir prestij caddesini daha Manisa’ya kazandırmış olacaklarını söyledi.

Manisa’ya prestij katacak

Müftü Alim Efendi Caddesi’nde başlatılan caddenin düzenleme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince kaldırımları yenilenen ve aydınlatma direkleri yapılan caddede, Kent Estetiği Daire Başkanlığı ekiplerinin peyzaj düzenlemeleri sürüyor. Devam eden çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün yerinde inceledi. Peyzaj çalışmaları hakkında Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş’tan bilgi alan Başkan Ergün, caddenin tüm bölümlerini detaylarıyla inceledi.

Haberin Devamı

Ergün, “Eski adıyla Birlik Caddesi olan bu güzel caddemizde prestij cadde projemizi hayata geçirdik. İlk olarak kaldırımların yenilemesiyle işe koyulduk. Ardından orta refüj düzenlemesi ve aydınlatma direklerinin montajı gerçekleştirildi. Şu anda Kent Estetiği Dairemizce peyzaj çalışmaları devam ediyor. Tüm çalışmalarımızın tamamlanmasıyla birlikte modern bir prestij caddeyi daha şehrimize kazandırmış olacağız” ifadesini kullandı.