Ege ‘Markamıza güvenenleri hiç mahcup etmedik’

‘Markamıza güvenenleri hiç mahcup etmedik’

01.06.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

Talep toplamada büyük ilgi gören Folkart Country Urla için İzmirlilere ve müşterilerine teşekkür eden Folkart Başkanı Mesut Sancak, “15 yıl önce ‘Hayat buna değer’ diyerek yola çıktık. Her projemizde daha iyiye yöneldik” dedi

‘Markamıza güvenenleri hiç mahcup etmedik’

Folkart’ın, 15. kuruluş yılında kamuoyuna sunmaya hazırlandığı Folkart Country Urla, henüz talep toplama aşamasındayken büyük ilgi gördü. İzmir’e ve tüm müşterilerine yürekten teşekkür eden Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Markamıza güvenenleri hiç mahcup etmedik. Folkart’ı, ‘Hayat buna değer’ diyerek kurduk. İzmir’in lüks konut ihtiyacına yepyeni bir boyut kazandırdık. Her projemizde daha iyisine, daha güzeline yöneldik. Folkart, yaşam alanlarının kalitesi, estetik yaklaşımları ve modern unsurları ile tercih nedeni oldu. Bu süreçte Türkiye’nin en güvenilir ve en çok bilinen markalarından biri olmayı başardık. Yine sizlere layık çok güzel bir projeyle karşınıza çıkıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Projenin, şehrin hemen yanıbaşında Bademler’de inşa edileceğini belirten Sancak, şöyle konuştu:

Yüzde 10’unda yapılaşma

“İzmir merkezden 30 dakika uzaklıkta; güvenli, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşama açılan kapının anahtarı ile villanıza gireceksiniz. Yılın 12 ayı yaşayabileceğiniz bir proje olacak. Doğayla iç içe, gökyüzüyle baş başa bir yaşam merkezi oluşacak. 200 bin metrekarenin üzerindeki bir alanda sosyal tesisler dahil 36 bin metrekarelik alanda yapılaşma olacak. Yapıların zemine oturduğu alan ise yaklaşık 24 bin metrekare. Yollar hariç, 202 bin metrekarelik alanın sadece yüzde 10’unda yapılar bulunacak. Çocuk kulübü, tenis kortu, beach volley ayrıcalıklarıyla, eşsiz bir deneyim sunarken, yürüyüş yolları ve bisiklet parkurlarıyla 5 duyulu yaşamın tüm özelliklerini bünyesinde barındıracak.”

Haberin Devamı

Yarımada’nın merkezi

Tarihi ve doğal güzellikleriyle olduğu kadar, bölgeye has iklimiyle de 4 mevsimin doyasıya yaşanabildiği Urla’da, Ege’nin eşsiz lezzetlerin tadılabileceği gastronomi lokasyonlarına da çok yakın konumda yer alan projenin batısında Çeşme, kuzeyinde Güzelbahçe, güneyinde ise Seferihisar bulunuyor. Isıtmanın doğalgaz ile sağlandığı, kış bahçelerinin bulunduğu villalarda, doğal, konforlu ve sakin bir yaşam hedefleniyor. 2+1 tek katlı, 3+1 tek katlı, 3+1 dubleks, 3+1 dubleks-2, 4+1 tek katlı, 4+1 dubleks tipinde toplam 162 villa bulunuyor. Her bir villa için havuz seçeneğini isteğe bağlı olarak sunuluyor.

Farklı beklentileri karşılayacak şekilde tasarlanan Folkart Country Urla ile açık havuz ve kapalı havuz imkanlarıyla birlikte spa-sauna, fitness, pilates, yoga salonları da  yer alıyor. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden 9’una ev sahipliği yapan İzmir’e çok yakın konumda bulunan Folkart Country Urla, özel okullara yakınlığı ile de öne çıkıyor. 

800 milyon liralık yatırım

Bugüne kadar İzmir’de inşa ettiği yenilikçi, estetik, modern, teknolojik ve çevreci yaşam alanları ile sektörün öncü firması olan Folkart’ın Urla’daki son projesi, 800 milyon liralık yatırım değerine sahip. Yaşamın, duyuların oyun alanı olduğu olgusundan yola çıkılarak geliştirilen, İzmir kent merkezinin hemen yanı başındaki Folkart Country Urla, “5 duyulu bir yaşam alanı” olarak nitelendiriliyor.