Ege Meydan savaşı

Meydan savaşı

12.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’de Konakspor ile Çiğli Belediyespor arasında oynanan maçın bitiş düdüğüyle iki takımın futbolcuları birbirine girdi. Taraftarların da katılmasıyla büyüyen olayları, polis güçlükle önleyebildi

Meydan savaşı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Denizli temsilcisi Konakspor ile İzmir ekibi Çiğli Belediyespor, Akkonak Stadı’nda karşı karşıya geldi. Liderlik koltuğunda oturan Çiğli Belediyespor, Ferdi’yle öne geçtiği karşılaşmada Tekinay ve Yasin’in gollerine engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrılarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı. Zaman zaman gergin bir atmosferde oynanan maçın bitiş düdüğünün ardından saha içinde tansiyon bir anda yükseldi.

Tekmeler havada uçuştu

Çiğli Belediyespor Yöneticisi Zafer Şahal, Konakspor kalecisi Okan’a, “Maçı 15 dakika durdurdun. Yaptığı ayıp” diye bağırınca ortalık bir anda karıştı. Tekme tokat birbirlerine giren futbolcular, ellerindeki kramponlarla rakiplerine vurdular. Tribünden sahaya atlayan taraftarların da katılmasıyla iyice büyüyen kavga sırasında bazı yöneticiler ve oyuncular çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Polisin müdahalesiyle güçlükle yatıştırılan taraflar soyunma odalarına giderken, kafilelerin stattan ayrılması sırasında da gerginlikler yaşadı. Takviye polis ekiplerinin gelmesiyle olay kontrol altına alındı.

Yazarlar