Ege ‘Millet İttifakı başarılı olacak’

‘Millet İttifakı başarılı olacak’

17.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İzmir İYİ Parti adayları Tezkan ve Özer’le görüşen, eski Büyükşehir Başkanı Burhan Özfatura, Millet İttifakı’nın başarılı olacağını söyledi

‘Millet İttifakı başarılı olacak’

İYİ Parti İzmir milletvekili adayları, Âşık Veysel’in torunu Çiğdem Özer ve gazeteci-yazar Mehmet Tezkan, İzmir siyasetinin önde gelen isimlerinden Ege-Koop Onursal Genel Başkanı, eski İzmir Büyükşehir Başkanı Burhan Özfatura’ya nezaket ziyaretinde bulundu, 24 Haziran için destek istedi. Özfatura, “İYİ Parti’nin kazanmasını gönülden istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı’nın seçimin ilk turunda yüzde 10 farkla geride kalacağını öne süren Özfatura, “Millet İttifakı, en az 360 vekil çıkaracaktır. Duamız, ikinci tura Meral Akşener ile Muharrem İnce kalsın. Birinci turda Tayyip Erdoğan seçilemez. İkinci turda da inşallah Millet İttifakı’nın adaylarından biri kazanacaktır. 24 Haziran’dan sonra ilk olarak ekonomik açıdan hasar tespiti ve ardından projelerin üretilmesiyle Türkiye bir yılda düze çıkacaktır” diye konuştu. Tezkan ve Özer, Özfatura’ya desteği için teşekkür etti.

‘Gidilebilecek çatı’

24 Haziran’da İYİ Parti’yi destekleyeceğini belirten Özfatura, “İYİ Parti’yi gidilebilecek bir çatı olarak görüyorum. Bizim oyumuz aile boyu İYİ Parti’ye... Halkımızın 24 Haziran’da çok iyi düşünmesi lazım. Ben inanıyorum ki, bu ülkede Türkiye gibi 5 tane daha ülkeyi yönetecek beyinler var. Yeter ki iyi niyetli olun kendinizi değil ülkeyi düşünün. Bu bakımdan İYİ Parti’nin başarılı olmasını gönülden istiyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Millet İttifakı başarılı olacak’

‘Bize güvenin’

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve 1. Bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, tüm İzmirlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Dervişoğlu, “24 Haziran’da tüm sıkıntılardan kurtulmak için önümüzde büyük bir fırsat var. Tüm vatandaşlarımıza, ‘Bize güvenin’ diyoruz” dedi. Dervişoğlu, kendi seçim bölgesini karış karış gezdiğini ve İzmirlilerden olumlu geri dönüşler aldığını kaydetti.