Ege 'Milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz'

'Milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz'

15.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıldönümde oda, borsa ve sivil toplum kuruşlarının başkanları, vatanı canı pahasına koruyanlara şükranlarını sundu

Milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz

Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nünde duygularını dile getiren isimler, “Darbecilere karşı dik duran milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz” ifadesini kullandı. Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Ümit Ülkü, “O kara gecede gördük ki, milletimiz, vatanı söz konusu olduğunda hiçbir engel tanımıyor. Hedeflerimizede bu kararlılıkla ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Onlara borçluyuz’

Türkiye’nin tüm dünyaya demokrasi dersi verdiğini söyleyen İzmir Gelişim Vakfı (İGV) Yönetim Kurulu Başkanı Şener Bayyurt ise, “Hain darbe girişim gecesi yaşamını yitiren şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla anıyorum. Bugünümüzü onlara borçluyuz” dedi.

Asıl amacın Türkiye’yi kaosa sürüklemek olduğuna dikkat çeken Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat da, “Bu girişimde yer alan, örgüte yardım eden, göz yuman herkes birer birer deşifre ediliyor ve cezaları veriliyor” diye konuştu. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy ise “Demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden darbe girişimini püskürten milletimizin önünde saygıyla eğiliyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Tarihe geçtiler’

Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) Yönetim Kurulu Başkanı Akın Kazançoğlu da, “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletin azim ve kararlılığı tarihe geçmiştir” dedi.