Ege MUTLULUKTAN UÇUYORLAR

MUTLULUKTAN UÇUYORLAR

27.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Altaylı kurmaylar ve futbolcular, Bozüyük galibiyetinin yanı sıra rakiplerin puan kaybetmesiyle bayram yaptı

MUTLULUKTAN UÇUYORLAR

ULAŞ SAĞ İzmir DHA

Haberin Devamı

İzmir’de Bozüyükspor’U 2-0 yenerken, Balıkesirspor ve Şanlıurfaspor’un rakipleriyle berabere kalması sonucu haftayı çok kazançlı kapatan Altay, zevkten dört köşe oldu. Beyaz Grup’ta ilk etabı 30 puanla 4. bitiren, Lider Balıkesirspor ile arasında bir puan fark kalan Altay’da Başkan Ömer Hızlıok, “Bu galibiyet, harika bir finiş oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerimizle puanlarımızı eşitledik. Camiamızın sezon başı yerle bir olan morali yerine geldi. Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz için birçok futbolcu bize gelmek istiyor. Altay 2012’ye mutlu giriyor. Umarım mutluluğumuz hep artar” dedi.

10 puan kazandık
“Bozüyük zaferi kağıt üzerinde üç, pratikte 10 puan kazandırdı” diyen Hızlıok, “Kaybetsek, Bozüyük’ün 6 puan gerisinde kalacaktık. Balıkesir ve Şanlıurfa’nın beraberlikleri de 4 puanı daha hanemize yazdırmış gibi oldu. İkinci yarı çok çetin geçecek. Puan kayıpları daha fazla olacak. Sendelediğimiz dönemde yapılan kayıpların telafi edilmesi önemli” diye konuştu. Antalya’da perşembe günü kampa girecek Altay takımında Volkan Özcan, Anıl ve Göztepe’den kiralanan Burak’la yollar ayrıldı.

Haberin Devamı

Mustafa Cevahir kahraman oldu

Altay’ın 25 yaşındaki oyuncusu Mustafa Cevahir, gerek oynadığı futbol gerekse attığı gollerle siyah beyazlı taraftarların gönüllerinde taht kurdu. Mustafa, attığı golden sonra tribünleri gururla selamladı.

Ekrem Al, 2-3 oyuncu istedi

Altay Teknik Direktörü Ekrem Al, “Eğer Altay’ı hak ettiği yere taşımak istiyorsak, karşımızdaki rakibin önemi olmamalı. Bozüyükspor karşımıza yenilgisiz takım olarak çıktı. İnançlı, kararlı futbolcularım, rakibe ilk yenilgiyi tattırdı. Oynadığımız futboldan, skordan memnunum” dedi. Ekrem al, transfer döneminde takımın takviye edileceğini, 2-3 oyuncu isteyeceğini belirtti