Ege Müzik gecesinin konuğu Soner Arıca

Müzik gecesinin konuğu Soner Arıca

04.03.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Gramofon Sanat Merkezi, İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde Popüler Müzik Korosu Konseri düzenledi.

Müzik gecesinin konuğu Soner Arıca

Soner Arıca’ya adanan konserde İlhan Şeşen, Tarkan, Sezen Aksu, Yeni Türkü, A. Baki Çallıoğlu, Şerif Yüzbaşıoğlu, Barış Manço, Rober Hatemo, Suat Sayın, Leman Sam, Özer Şenay, Emre Selçuk ve Mazhar-Fuat-Özkan şarkılarının yanı sıra, Soner Arıca şarkıları seslendirildi.
Konserin son bölümünde sahneye gelen Arıca, kendi şarkılarından oluşan bir demet sundu. Üç saati bulan konserin konukları, koroyu ve şarkılarına eşlik ettikleri Soner Arıca’yı coşkuyla alkışladı. Merkez yetkililerinin verdiği bilgiye göre, çeşitli zaman dilimlerinde popüler müziğin usta isimlerinin şarkılarının seslendirileceği, sanatçıların konuk edileceği geceler sürecek.

Haberin Devamı

Sertab konukları uçurdu!
Alsancak’ta LouJain, geçen hafta sonu mükemmel bir ses, mükemmel bir yoruma ev sahipliği yaptı. Sertab Erener, birbirinden güzel şarkılarıyla İzmirli eğlenceseverlere unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Sertab Erener’i dinlemek için mekana akın eden İzmirlilerin bazısı ayakta eğlenirken, bazıları ise üstte yer alan Cafe de Paris, Kasap Steak House, İzmir Sushi, Le Trio, Red Dragon Chinese ve Yaya Froso adlı restoranlarda hem midelerine, hem de ruhlarına yönelik bir lezzet yolculuğuna çıktı.

Öğrencilerin Sihirli Ezgileri
TAKEV İlköğretim Okulu Müzik Bölümü’nün geleneksel olarak düzenlediği “Sihirli Ezgiler Etkinliği”nin 4.sü gerçekleşti. Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Piyano Bölümü Öğretmenleri İlknur Ünal ve Raika Doğan yönetimindeki piyano öğrencileri, TAKEV öğrencilerine doyumsuz bir konser verdi. Genç piyanistlerin resitali öğrenci ve öğretmenler tarafından ayakta alkışlandı.

Haberin Devamı

İzmir Sanat’ta Fransa rüzgarı
Büyükşehir Belediyesi İzmir Sanat’ta gerçekleştirilen “Fransız Akşamı”nda; Flütte Başak Ersöz, Obuada Damla Alizade, Klarnette Ecesu Sertesen ve Piyanoda Melin Molla İzmirli sanatseverlerle buluştu. D. Milhaud, L. Mayeur, C. Saint-Saens ve J. Amberg gibi ünlü Fransız bestecilerin eserlerini başarıyla seslendiren grup, İzmir Sanat’ı dolduran sanatseverler tarafından aldığı tam notun göstergesi olarak uzun süre coşkuyla alkışlandılar.

Mutlu’dan plaketli kutlama
Ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy’un yazdığı, Kadir Deniz’in yönettiği “Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı’ adlı iki perdelik oyunu sahneleyen vergi dairesi memurları usta tiyatro sanatçılarını aratmadı. Oyunun sonunda İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Vergi Haftası nedeniyle Vergi Dairesi Başkanı Mustafa Bulut’a, İzmir Bakkallar Odası Başkanı Emin Bağcı ve oda yöneticileri de, oyunda rol alanlara birer plaket verdi.

Yazarlar