Ege Ortakentliler Kanlı Nigar ile eğlendi

Ortakentliler Kanlı Nigar ile eğlendi

09.07.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bodrum Ortakent-Yahşi beldesinde İstanbul Adım Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Kanlı Nigar” izleyenlere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

Ortakentliler Kanlı  Nigar ile eğlendi


Ortakent-Yahşi Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte, “Kanlı Nigar” oyununda Hasibe Özgür, Soner Arıca, Sümer Tilmaç, Müfit Kayacan, Umut Oğuz, Hilmi Erdem, Ebru Karaman ve Ender Gülçiçek rol aldı. Yaklaşık 2 saat süren oyun sonunda Ortakentliler, İstanbul Adım Tiyatrosu oyuncularını ayakta alkışladı.“Kanlı Nigar”, 10 Temmuz’da İzmir Karşıyaka’da sahnelenecek.

Haberin Devamı


Hem aşçı hem yazar

Manisa Salihli’de özel bir şirkette aşçılık yapan iki çocuk ve iki torun sahibi ilkokul mezunu Emine Uysal (53), 45 öyküden oluşan 166 sayfalık kitap bastırdı. İlçede şair ve yazarların oluşturduğu Sanat Dostları Grubu’nun üyesi olan Emine Uysal, “Sevgiye Dair” adlı ilk kitabını patronları İbrahim-Şevket İlhan’ın maddi desteği ile çıkardı. Uysal, kitabı için işyerinde imza günü düzenledi. n EMRE SAÇLI

‘Aryalardan Türkülere’ Ayvalık’ta vücut buldu

Balıkesir Ayvalık’ta, belediye ile Ankara Devlet Opera ve Balesi’nin ortaklaşa düzenledikleri “Aryalardan Türkülere” adlı özel gösterime ilgi büyük oldu. Açık Hava Tiyatrosu’nda saat 21.00’de başlayan konserde, Ankara Devlet Opera ve Balesi soprano ve tenor sanatçılarının sahnedeki performansları izleyenleri büyüledi. AKonser sonrasında Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, Ayvalıklı izleyenlerden gördükleri büyük ilgi nedeniyle duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Haberin Devamı

TUNCEL YILMAZ Ayvalık DHA