Ege Oryantiringde Bostanlıspor rüzgarı

Oryantiringde Bostanlıspor rüzgarı

02.03.2021 - 00:01 | Son Güncellenme:

Pandemi döneminde de boş durmayıp, oryantiring branşını faaliyete geçiren ve yaş gruplarında takımlar kurarak yarışmalara katılan Bostanlıspor, yıllardır bu spora gönül verenler tarafından, “Oryantiringe renk ve hareket getirdi” diye takdir gördü.

Oryantiringde Bostanlıspor rüzgarı

Antalya’da Uluslararası, Aksaray’da Türkiye Şampiyonası, İzmir’de 14 Yaş Altı İl Birinciliği, 9 Ekim Kupası, Karşıyaka Belediye Başkanlığı Kupası, Cumhuriyet Kupası Oryantiring yarışmalarına katılarak 7 birincilik, 5 ikincilik, 7 üçüncülük olmak üzere toplam 19 madalya, 2 kupa alan Bostanlıspor oryantiringinin kısa zamandaki bu atılımı büyük ilgi topladı. Son 14 Yaş İl Birinciliklerine en fazla sporcu ile katılan ekiplerden birisi olan Bostanlı’nın antrenörleri Büşra Altun ve Harun Altun, “Zaman içinde tecrübe kazanınca çok daha büyük başarılara imza atacağız” dediler. Başkan Avni Erboy, “İzmir’de oryantiring sporunda ezberleri bozmaya başladık.

Haberin Devamı

Herkes bizimle birlikte bu sporun hareketlendiğini ve renk geldiğini söylüyor. Bu konuda Genel Koordinatörümüz Cengiz Altun’dan büyük destek alıyoruz.
Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Gençlik Spor İzmir İl ve İlçe Müdürlükleri ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Suat Korkmaz’a çok teşekkür ederiz” dedi.