Ege Pandemi sınavını başarıyla atlattık

Pandemi sınavını başarıyla atlattık

22.06.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

İzmir iş dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) Danışma Kurulu, derneğin dönem faaliyetleri, Türkiye’nin ve İzmir’in ekonomisi gündemiyle İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nide bir araya geldi.

Pandemi sınavını başarıyla atlattık

Yol gösterici olduk

Haberin Devamı

Pandemi sınavını başarıyla atlattıklarını belirten EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, “Büyüme ve güçlenmeyi bırakın, mevcudu korumak bile iddialı bir hedefti. Yalnız “hattı müdafaa” etmekle kalmadık, “sathı” da genişlettik. Derneğimiz yalnız kendi üyelerine değil paydaşlarına da bu dönemde nasıl hareket edilebileceğine dair örnekler sundu. Yani genç iş insanı olmanın öncü ve dinamik misyonunu yerine getirdi. 2021 ve 22 yıllarında en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olduğumuza dair aldığımız övgüler bizi çok mutlu etti. Bunu mümkün kılan da kol kola girip hep birlikte ilerlemekti” dedi.

Konuşmasında İzQ Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi’nin çalışmalarına ilişkin bilgilendirme yapan EGİAD Danışma Kurulu Başkanı Mahmut Özgener de, “İzmir’in girişimciliğin merkezi olmasını hedefledik ve merkezimiz ile bu hedefe bir adım daha yaklaştık. Kasım ayında da Dijital Deneyim Merkezi’mizi faaliyete geçireceğiz” dedi.