Ege Patronlar orkinos şöleninde

Patronlar orkinos şöleninde

08.10.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk işdünyasının ünlü isimleri Alaçatı’da bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslarası Balıkçılık Turnuvası’nda buluştu. 65 teknenin katıldığı yarışmada ilk gün büyük heyecan yaşandı.

Patronlar orkinos şöleninde

Yunanistan’dan teknelerin de katıldığı, Cem Boyner, Mustafa Taviloğlu, Can Ekşioğlu, Mahmut Özgener, İstemi Gürel, Gökhan Çarmıklı, Şener Koyuncuoğlu, Enis Özsaruhan, İskender Atakan gibi isimlerin de yer aldığı yarışma, işadamlarına stres de attırdı.

Yarışmaya 64 tekne katıldı
64 teknenin katıldığı yarışta yarışmacılar, 17.45’te başlangıç noktasına dönüp tuttukları balıkları tartıya çıkardı. En büyük balığı tutan Mustafa Taviloğlu, Cem Boyner, Ali Kürşat, Polat Üyal, Jimi Dimitri, Kalaitzies, Veysel Akçay, Gürkan Durak, Eray Acartürk’ten oluşan ’Uhuru’ teknesi ekibi, tutukları 22 kio 600 gramlık orkinos ile “En büyük balık” dalında günün birincisi oldu.

Spor turizminde rakipsiz olacak
Yarışmacıları kutlayan CHP’li Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, turnuvanın, beldenin marka olması yolunda önemli mesafe almasına katkı sağladığına dikkat çekerek, spor turizmiyle dünyaya örnek olmaya devam edeceklerini söyledi.