Ege Perde sektöründe 27 yıllık deneyim

Perde sektöründe 27 yıllık deneyim

08.01.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sektörde 27 yıllık deneyime sahip Mehmet Gürel’in 1998’de kurduğu “Degrape Perde”, evlerin ve ofislerin şıklığına şıklık katıyor.

Perde sektöründe 27 yıllık deneyim

İş hayatına 14 yaşında Kemeraltı’nda bir perdecinin yanında başlayan Gürel, dikim, montaj, satış olmak üzere her birimde çalışmış. Deyim yerindeyse çekirdekten yetişmiş. Daha sonra, sektördeki açığı görüp kendi işini kurmaya karar vermiş. Astan Dekorasyon Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd. Şti.’yi kurmuş. Kendisine marka olarak da ‘Degrape’yi seçmiş. Kaliteli, şık ve kullanışlı ürünleriyle kısa sürede aranan marka olmayı başarmış.
Mehmet Gürel, amaçlarının, belli bir tarza değil, her yaşam biçimine cevap vermek olduğunu söylüyor. “Müşterilerimizin sadece alırken değil, yaşarken de mutlu olmaları ve mekanlarından zevk alabilmeleri için çalışıyoruz. Hizmeti önce ve sonra diye hiç ayırmıyoruz. Ölçü alımından tasarım ve dikime, montaj ve satış sonrası hizmete kadar müşterilerimizin her aşamada mutluluğunu ilk planda tutuyoruz. Bu uygulamalar, bizim olmazsa olmazımız” diyor.

Hedef, iki yılda 20 bayi
Halen Bostanlı, Alsancak ve Karşıyaka Nergiz’de olmak üzere üç mağazayla hizmet verdiklerini belirten Gürel, “İzmir’in son dönemdeki cazibe merkezleri arasında yer alan Forum Bornova’da ve Agora Alışveriş Merkezi’nde de birer şube açmak hedeflerimiz arasında. Ayrıca, şu an 12 olan bayi sayımızı iki yıl içinde 20’ye çıkarmayı planlıyoruz. Üretim merkezimizi yapacağımız yatırımlarla daha da büyütmeyi ve fabrikadan halka satışa imkan sağlayacak bir yapıya kavuşturmayı düşünüyoruz” diye konuşuyor.