Ege Saflarımız sık, başımız dik!

Saflarımız sık, başımız dik!

15.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP İzmir İl teşkilatı, milletvekilleri ve partililerle birlikte Tire’ye çıkarma yaptı.

Saflarımız sık, başımız dik

Düzenlenen istişare toplantısında MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin İzmir il teşkilatına selam ve başarı dileklerini iletti. Partililer lider Bahçeli’nin selamını ayakta alkışladı.
Osmanağaoğlu, Genel Başkan Bahçeli’nin önceliğinde Türkiye’nin çok büyük engelleri aştığını siyasi ve toplumsal krizlerden medet umanlarının planlarının suya düştüğünü, kavga ve cephe siyasetinde ikbal arayanların ise kendi kazdıkları kuyuya düştüğünü ifade etti, “Zillet İttifakını ortaya çıkaran gücün hangi mekanizma tarafından yönlendirildiği ortaya çıkmıştır” dedi. Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu ise, “İzmir’de birçok fitne programı sergileniyor, bunu görüyor ve takip ediyoruz. Ülkücü hareket İzmir’de daima nöbettedir” diye konuştu.
İl Başkanı Veysel Şahin ise, “Biz zafer için yemin ettik. Zafere hep birlikte yürüyeceğiz. Tire’de saflarımız sık, başımız dik. Baş gösterene fitne ve fesat çıkarana baş eğdirmek boynumun borcudur” dedi.