Ege ‘Sağlık Köyü’ için geri sayım başladı

‘Sağlık Köyü’ için geri sayım başladı

18.11.2017 - 05:09 | Son Güncellenme:

Gaziemir’de ‘Evde Hasta ve Yaşlı Bakım’, ‘Pozitif Yaşam’ ve ‘Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma’ adlarıyla üç merkezin yer alacağı Sağlık Köyü kuruluyor

‘Sağlık Köyü’ için geri sayım başladı

Gaziemir Belediyesi’nin sağlık alanında marka olan hizmetleri; ESBAŞ desteğiyle kurulacak ‘Sağlık Köyü’ sayesinde tek çatı altında toplanıyor. Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler arasında imzalanan protokolle hayata geçirilen Sağlık Köyü’nün mimari proje aşaması tamamlandı.

Gaziemir Belediyesi’nde bir araya gelen Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile ESBAŞ Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Faruk Güler, mimari projeye son şeklini verdi. Şenol, “Kapsamıyla bir ilk olacak Sağlık Köyü’nü hayata geçirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz” diye konuştu.

’Gurur yaşıyoruz’

Gaziemir Belediyesi’nin sosyal projelerini takdirle takip ettiğini ifade eden ESBAŞ Başkanı Dr. Faruk Güler de, “Biz de Sağlık Köyü projesinin hayata geçirilmesine katkı koymanın gurunu yaşıyoruz” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Kompleks ilk olacak

Evde Hasta ve Yaşlı Bakım, Pozitif Yaşam ile Alzheimer-Demans Danışma ve Dayanışma adlarıyla üç merkez yer alacak. Bin 300 metrekare kapalı alanda inşa edilecek Sağlık Köyü, kapsam olarak Türkiye’de bir ilk olarak hayata geçecek.