Ege SAĞLIKTA DEV YATIRIM ‘EKOL’

SAĞLIKTA DEV YATIRIM ‘EKOL’

31.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin ilk ve tek, Avrupa’da ise benzeri olmayan Ekol KBB Hastanesi, sahip olduğu özellikleriyle EXPO’ya da örnek oluyor

SAĞLIKTA DEV YATIRIM ‘EKOL’

Türkiye’nin ilk ve tek, Avrupa’da ise benzeri olmayan, Kulak Burun Boğaz hastalıkları ve Ameliyatların’da ileri teknoloji’lerinin kullanıldığı Ekol KBB Hastanesi yaklaşık 5 ay önce İzmir’in Çiğli semtinde görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Haberin Devamı


Ekol KBB hastanesi yönetim kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz, 4 Profesör, 1 Doçent, 20 KBB uzmanı ile Türkiye’nin ihtiyaçları doğrultusunda her türlü KBB ameliyatları ve kanser hastalıklarının aynı çatı altında ileri yöntemlerle yapıldığı bir branş hastanesini kurduklarını belirti. Dr. Baz “Dal merkezimizin kullanım alanı bin metrekareydi, hastanenin alanı ise beş bin metrekare. İhtisas hastanemizde kulak burun boğazla ilgili tüm cihazlar mevcut ve ayrıca denge, kekemelik, kulak çınlaması ünitelerimiz’de bulunuyor” dedi.


Ünlülerin hastanesi


Dr. Baz hastaneye yönelik olarak şu bilgileri verdi:?“Hastanemiz başta gazeteci Savaş Ay olmak üzere bir çok ünlü isimlerin de tercihi oldu. Alanında Avrupa’da sayılı Türkiye’de ise tek olmasından dolayı bir çok siyasi ve iş adamının da tercihi konumunda. Bu da bizlerin sorumluluğunu daha da artırıyor. Avrupa’da sağlık fuarlarını devamlı dolaşıyorum. Kulak Burun Boğaz la ilgili tüm yenilikleri yakından takip ediyorum, bu yenilikleri ilk olarak biz hizmete sunmaya çalışıyoruz.” Dr. Baz, “Dünyadaki KBB’ile ilgili son teknolojileri halkımızın hizmetine sunmaktan da son derece mutluyuz” diye konuştu. Op. Dr. Baz ayrıca “Türkiye’nin her bölgesinden hastamız var. Bu hastalar tedavi olup memleketlerine döndüğünde çevrelerine hastanemizi referans gösteriyorlar. Ayrıca, Viyana ve Almanya başta olmak üzere dünyanın birçok yabancı ülkesinden hasta gelmeye başladı” bilgilerini verdi.

Haberin Devamı


“Ekol KBB hastanesi yönetimi olarak branş hastanemiz EXPO için de bir örnektir. Bu tür yatırımların her zaman destekcisi olacağımızı, sağlık yatırımcılarının hastanemizi görmelerini ve gezmelerini tavsiye ediyorum” mesajını aktaran Ekol KBB Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Baz, yatırımlara hızla devam edeceklerinin altını çizdi. Baz, bundan sonraki yeni yatırımlarının ise tam teşekküllü ve tüm branşları bulunan yeni bir hastane olacağı müjdesini verdi.