Ege Sanayicilere destek sözü verdi

Sanayicilere destek sözü verdi

27.05.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Ulukent Sanayi Bölgesi’ndeki iş insanlarının talep ve önerilerini dinleyen Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Sanayicilerimizin sorunlarını çözmekle mükellefiz. Yaşanan sıkıntılara yönelik çözüm odaklı hareket edeceğiz” dedi.

Sanayicilere destek sözü verdi

Menemen Ticaret Odası Başkanı İzzet Süsoy, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper, Ulukent Sanayicileri Derneği (USAD) Başkanı Mehmet Ömer Telcioğlu ve üyelerle bir araya gelen Başkan Pehlivan, “Hakkaniyetle çalışan iş insanları benim gözümde çok kıymetlidir. Taleplerinizin ekibimizle değerlendirmesini yaparak ihtiyaç sırasına göre çalışmalarımızı başlatıyoruz. Daha güzel bir Menemen için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ulukent Sanayi Bölgesi’nin 800 dönüm alana kurulu olduğunu hatırlatan Telcioğlu, “İzmir-Çanakkale karayolu ile Kuzey Ege Otobanı arasında kalan, Aliağa, Çandarlı ve Alsancak limanlarına yakınlığı ile yatırımcıların dikkatini çeken bölgemiz, yüzde 90 doluluğa ulaştı. Gerekli destekler sağlandığı takdirde, bugün 6 bini bulan istihdam oranımızı 25 binlere çıkarabiliriz. Amacımız, başta markalar olmak üzere, yatırımcıyı çekebilmek” dedi.