Ege Seferihisar raporu Cumhurbaşkanı’nda

Seferihisar raporu Cumhurbaşkanı’nda

15.03.2021 - 00:07 | Son Güncellenme:

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, halk gününde yurttaşların dile getirdiği, ilçeyle ilgili sorunlardan yola çıkarak hazırlanan raporu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sundu

Seferihisar raporu Cumhurbaşkanı’nda

AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşen Aydın, halk gününde yurttaşların dile getirdiği, Seferihisar’la ilgili sorunların kaydedildiği, AK Defter’den yola çıkarak hazırladığı raporu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim etti. Aydın’a, İlçe Teşkilat Başkanı Ümit Yeşilyurt ve İlçe Tanıtım ve Medya Başkanı Sercan Öztürk eşlik etti.

Haberin Devamı

Görüşmeye ilişkin bilgi veren Ahmet Aydın, “Haftanın belli günleri halk günümüz var. Seferihisarlı hemşerilerimizi dinliyor, sorunlarına çözüm olmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerde şahsi sorunların yanı sıra, Seferihisar’ın genelini ilgilendiren sorunlar da gündeme geliyor. Biz Seferihisar AK Parti yönetimi olarak, ilçeyi ve toplulukları ilgilendiren bu sorunları ‘AK Defter’ adını verdiğimiz bir programda kayıt altına alıyoruz. Belli aralıklarla bu bilgilerden yola çıkarak rapor hazırlıyor ve yetkililere sunuyoruz. Daha güzel bir Seferihisar için geliştirdiğimiz projelerimizle birlikte, AK Defter’den yola çıkarak hazırladığımız raporumuzu da Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim ettik” dedi.

Seferihisar raporu Cumhurbaşkanı’nda

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, Seferihisar’la ilgili konulara hâkim olması bizleri onurlandırdı” diyen Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, “Seferihisar, AK Parti’nin ilk seçimlerde kazanacağı İzmir ilçelerinden biri olarak görülüyor. Bunu, Seferihisar’da yaptığımız çalışmalarda yaşayarak görüyoruz, Genel Merkez’in de bize bu hassasiyetle yaklaşması bizleri onurlandırdı” diye konuştu.

Haberin Devamı

Karayolları tarafından sürdürülen projelerle ilgili olarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu bilgilendirdiklerini ve yeni isteklerini ilettiklerini aktaran Aydın, “Seferihisar’da yapımı devam eden kısa, orta ve uzun vadeli projelerle ilgili Bakanımızla görüştük. Kısa bir süre sonra tamamlanacak olan, genişletilerek yenilenen yol projesiyle ilgili ayrıntılarıyla bilgi verdik. Doğanbey-Ürkmez hattı yol yapımı için olumlu bir görüşme yaptık” dedi.

Akarca, Sığacık ve Doğanbey balıkçı limanlarının, yaşama geçirildiğinde Seferihisar’daki balıkçıların ve gezi teknelerinin gereksinimlerinin de karşılanacağını kaydeden Aydın, balıkçı esnafının kazanacağını, Seferihisar turizminin de canlanacağını dile getirdi.

Seferihisar raporu Cumhurbaşkanı’nda

‘Marka değeri artar’

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ve İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’yla da toplantı yapan Başkan Aydın, “Seferihisar için çocukluğumdan beri hayalimde bir proje var. Bu projenin sunumunu, İzmir Milletvekilimiz Sayın Ceyda Bölünmez Çankırı’ya yaptık ve olumlu geri bildirim aldık. Bu projemizi hayata geçirebilirsek, Seferihisar’ın marka değerini artıracak çok güzel bir projeye imza atacağız” dedi.