Ege ‘Şehrin göbeğine hizmet yok’

‘Şehrin göbeğine hizmet yok’

21.01.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, İzmir Mardinliler Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı’nI (MARVAK) ziyaret etti.

‘Şehrin göbeğine hizmet yok’

AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, İzmir Mardinliler Eğitim Kültür Dayanışma ve Kalkınma Vakfı’nI (MARVAK) ziyaret etti. MARVAK Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kahraman ve üyelerle ilçenin sorunlarının çözümü için fikir alışverişinde bulunan Doğan, “Karabağlar’ın gelişmesi için hep birlikte çalışacapız. Şehrin göbeğinde olup da hizmetlerden bu kadar mahrum kalan başka bir ilçe yok” dedi. Projeleri hakkında bilgi veren Doğan, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

Bakan’a davet

“Yeşillik caddesindeki trafiği rahatlatacak, yolları birleştirecek yonca kavşaklar, alt ve üst geçitler yapacağız. Öncelikle gençler kadınlar ve engelliler için sosyal donatı alanlarını ilçemize kazandıracağız. Trafik ve otopark sorununu mutlaka çözeceğiz. Kentsel dönüşümü, vatandaşla uzlaşı içerisinde gerçekleştireceğiz. Konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’u ziyaret ettik, kendisini de Karabağlar’a davet ettik. Tüm sorunları çözüleceği konusunda söz aldık.”
MARVAK Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Kahraman da, “Biz birlikte bir aileyiz. Bilal Doğan’ın her zaman yanındayız” dedi.