Ege Sekiz saatte yeni görünüm

Sekiz saatte yeni görünüm

30.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Saç Sorunları ve Ekim Birimi Direktörü Yasemin Gülgör, uygulamayla ilgili soru işaretlerini giderdi, “En uygun zaman kişinin kendisini psikolojik hazır hissettiği zamandır” dedi

Sekiz saatte yeni  görünüm

Türkiye’de son yılların en fazla talep gören operasyonlarından olan saç ekimi hakkında merak edilenleri, Gazi Hastanesi Saç Sorunları ve Ekim Birimi Direktörü Yasemin Gülgör anlattı. En uygun zamanın kişinin kendisini psikolojik ve maddi anlamda hazır hissettiği zaman olduğunu belirten Gülgör, şöyle konuştu:

Haberin Devamı

İlk üç güne dikkat

“Hastalarımız bunu cerrahi bir operasyon olarak değil, kozmetik ve estetik bir işlem olarak düşünmeli. ‘Canım yanacak, ağrım olacak’ gibi endişelere kapılmasınlar. Çünkü saç ekimi, hastane ortamında, uzman doktorlar nezaretinde yapılıyor. İlk iğneyi hisseder, gerisini hissetmezsiniz. İşlemden sekiz saat sonra yepyeni bir görünüme kavuşursunuz. Yalnızca ekimin yapıldığı ilk üç gün biraz dikkatli olmak gerekiyor.”
Saç ekimi operasyonlarının mevsimlerden bağımsız olarak yapılabildiğini sözlerine ekleyen Gülgör, “Gerek kış gerekse yaz, her dönemde uygulanabilmektedir. Önemli olan, operasyon sonrası dikkat etmeniz gereken hususlardır. Yaz mevsiminde saç ekimi sonrası 15-30 gün arası havuz ve denizden uzak durmak gerekmektedir. Kış mevsiminde yapılan saç ekimi operasyonlarında ise soğuktan, rüzgârdan korunmak önemli” dedi.