Ege Selçuk-Seferihisar kardeş şehir olacak

Selçuk-Seferihisar kardeş şehir olacak

12.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Selçuk Belediye Meclisi, mayı ayı toplantısını yaptı. Toplantıda, Selçuk Belediyesi’nin kurumsal yapısındaki değişikliklerden, 2018 yılı kesin hesabına kadar önemli gündem maddeleri karara bağlandı.

Selçuk-Seferihisar kardeş şehir olacak

Selçuk Belediye Meclisi, mayı ayı toplantısını yaptı. Toplantıda, Selçuk Belediyesi’nin kurumsal yapısındaki değişikliklerden, 2018 yılı kesin hesabına kadar önemli gündem maddeleri karara bağlandı. Ayrıca meclis tarafından alınan kararla Selçuk Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü kaldırılarak Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlandı.

Haberin Devamı

Şirince planı bekliyor

Tarımsal faaliyetlerin daha etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi için belediye bünyesinde Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu. Şirince Kentsel Sit Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu ile ilgili de komisyonda bekletilmesine ve bilgilendirme toplantısı düzenlenmesine karar verildi. Mecliste ayrıca belediyenin uluslararası platformda temsil edilmesi, belediyeler ve diğer paydaşlarla iletişim kurularak, ortak iş birliği platformu oluşturulması, ekonomik, sosyal ve kültürel diyaloğun güçlendirilmesi konusunda faaliyet gösterecek belediyenin Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği’ne üye olması için Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel’e yetki verilmesi oy çokluğuyla kabul edildi. Gündemin önergelerle oluşan maddeleri arasında yer alan Seferihisar Belediyesi ile kardeş şehir protokolünün imzalanması için Başkan Sengel’e yetki verildi.