Ege Şeytan'ın gençlerine Trabzon kancası

Şeytan'ın gençlerine Trabzon kancası

01.04.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

Trabzonspor, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu’nun genç yetenekleri Enis Destan ve Burak İnce’nin peşine düştü. Kırmızı lacivertliler, iki oyuncu için 10 milyon lira talep etti. Daha önce İzmir temsilcisinden dört ismi renklerine bağlayan bordo mavililer transferde kolaylık istedi

Şeytanın gençlerine Trabzon kancası

Spor Toto 1. Lig’de zirveyi hedefleyen Altınordu’nun yıldız isimleri Enis Destan ve Burak İnce, Trabzonspor’un radarına girdi. Transfer çalışmalarına Enis ve Burak’tan başlayan Trabzon, iki oyuncuyu listesine ekledi. İzmir temsilcisi Altınordu’nun kapıyı oyuncu başı 5 milyon, toplamda da 10 milyon liradan açtığı iddia edildi. Bu ücreti çok bulan bordo mavililerin fiyat konusunda kendilerine kolaylık yapılmasını istediği öne sürüldü. İki oyuncuyu birden takıma katmak için ciddi girişimlerde bulunan Trabzon ekibinin yeni bir teklifle Altınordu’nun kapısını çalması bekleniyor. Bu sezon 21 maçta görev alan 18 yaşındaki forvet oyuncusu Enis, 10 gol ve 2 asistlik bir performans ortaya koydu. Altınordu’nun bir diğer genç ismi Burak İnce de istikrarı yakaladı. Bu sezon 23 resmi karşılaşmaya çıkan Burak, 5 kez gol sevinci yaşadı.

Trabzonspor, Altınordu’dan daha önce Salih Kavrazlı ve Atakan Gündüz’ü bedelsiz, Erce Kardeşler’i 2,5 milyon lira, Muhammet Taha Tepe’yi de 2 milyon 380 bin lira bedel ödeyerek transfer etmişti.

En iyi çıkış Altınordu’dan

Spor Toto 1. Lig’de 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Altınordu, ikinci yarıda topladı 21 puan ile en iyi çıkış yakalayan ekip oldu. 10 maçta 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyet alan kırmızı lacivertliler, ikinci basamaktaki Samsunspor ile aradaki 2 puanı eritmenin hesaplarını yapıyor. Milli aranın ardından 4 Nisan Pazar günü Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Altınordu, hata yapmak istemiyor.