Ege Şimdi de sularımız kokmaya başladı!

Şimdi de sularımız kokmaya başladı!

22.06.2021 - 00:10 | Son Güncellenme:

Sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Partili Kaya’nın son durağı Gaziemir oldu, vatandaşların şikayetlerini dinledi

Şimdi de sularımız kokmaya başladı

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın son durağı Gaziemir’İn Gazi Mahallesi ve Menderes Mahallesi oldu. Muhtarları ziyaret eden, vatandaşlarla buluşan Kaya, Önder Caddesi’nde ve Sarnıç’ta da esnaf ziyaretleri yaptı. Vatandaşların evlerindeki musluklardan akan suda oldukça kötü bir koku geldiği yönündeki şikayetlerini dinleyen Kaya, “İzmir’de trafik felç haline gelmiş durumda. Altyapı yetersizliği nedeniyle, Körfez’in kokusuna şehrin bütün sokaklarını saran kötü koku da eklendi. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, evlerdeki musluklardan akan su da kokmaya başladı. Sayın Soyer’in kentteki yoğun trafiğe bulduğu çözüm, insanlar araçlarıyla trafiğe çıkmasın şeklindeydi. Trafik çok araçların kontaklarını kapatın, sular koktu muslukları kapatın! İzmirli hemşehrilerimizin aklıyla alay etmeye devam ediyorlar. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. İzmir’imiz bu umursamaz ve şımarık yönetim anlayışını asla hak etmiyor. Sanki biz başka şehirde yaşıyoruz, Sayın Soyer başka şehirde yaşıyor. İzmirliler, sorunlarının hızla çözüme kavuşturulmasını tecrübe ettikleri bir yerel yönetimin hayalini kuruyor” dedi.

Haberin Devamı

Sözün bittiği nokta!

İZSU’nun yaşananlara tepkisiz kaldığını ve şikayetlerin incelenmediğini öne süren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Şikâyetleri yerinde inceleyen yok! Cadde ve sokaklara akıtılan tonlarca suyun hesabını veren yok! Halkın karşısına çıkıp açıklama yapan hiç yok! Bu şehrin insanları bu kadar mı değersiz? Gerçekten sözün bittiği noktadayız” diye konuştu.

İZSU: sağlığa zararı yok

İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’de yaşanan su zehirlenmesi iddialarına karşı açıklama yaptı, “Tahtalı’nın suyunun arıtılarak kente verildiği Görece İçme Suyu Arıtma Tesisi bünyesindeki klorlama ünitesinde kısa süreli arıza meydana gelmiştir. Ancak değişim insan sağlığını etkileyecek bir durum yaratmamamıştır” denildi.