Ege Soğutma sektörü İzmir’de buluşacak

Soğutma sektörü İzmir’de buluşacak

18.04.2017 - 05:07 | Son Güncellenme:

AB ve Türkiye Arasında Sivil Toplum Diyaloğu - IV Hibe Programı kapsamında gerçekleştirilen ‘Geleceğe Değer Katmak’ Projesi çalışmalarına İtalya’nın Casale Monferrato kentinde gerçekleştirilen strateji toplantısı ile devam edildi.

Soğutma sektörü  İzmir’de buluşacak

21-22 Nisan tarihlerinde İzmir’de uluslararası bir konferans ile sonuçları paylaşılacak olan projenin, saha analizi çalışmasının sonuçları derlendi ve konferans hazırlıkları gözden geçirildi.

İtalya ile ortak proje

Ege Soğutma Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ESSİAD) ile İtalya Soğutma Teknisyenleri Derneği’nin (Associazione dei Technici İtaliani del Freddo-ATF) ortağı olduğu proje, İZKA ve Lamoro Kalkınma Ajansı arasında kümelenme ve değer zinciri geliştirme alanlarında birlikte kapasite oluşturulmasına dayanan uzun dönemli bir işbirliği ilişkisi kurulması amacıyla tasarlandı. Birçok önemli ismin konuşma yapacağı konferansa, dünyada sektör liderleri arasında yer alan Sanden Environmental Products Corporation, Cold Car, Ahmet Yar Soğutma ve Metalfrio gibi firmalardan temsilciler katılacak.