Ege Sorunları not aldılar destek sözü verdiler

Sorunları not aldılar destek sözü verdiler

16.11.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

MHP’den İzmir çıkarması... Başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın yaptığı ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı heyeti, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, İzmir Ticaret Odası ve Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi. Torbalı İlçe Teşkilatı’nın satın alınan yeni hizmet binasının açılışına AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya da katıldı.

Sorunları not aldılar destek sözü verdiler

Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, İzmir Milletvekili Prof Dr. Hasan Kalyoncu, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MYK Üyeleri Deniz Depboyu, Ali Uçak, İlknur Fidan, Oğuz Akarfırat, Mehmet Ödevli’nin de yer aldığı, İzmir buluşmalarına Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Selahattin Şahin, İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bekir S. Hastürk, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe teşkilat yöneticileri katıldı.
İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, heyete esnafın durumuyla ilgili raporları sundu. Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, “Bütün sıkıntıları not aldık” dedi.