Ege ‘Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz’

‘Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz’

12.01.2022 - 00:05 | Son Güncellenme:

Turgutlu Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetimler Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM BEL-SEN) arasında sosyal denge tazminatlarına yönelik sözleşme imzalandı.

‘Sosyal belediyeciliğin gereğini yapıyoruz’

Buna göre memur ve sözleşmeli çalışanların sosyal denge tazminatları 850 TL’den 1100 TL’ye yükseldi. 2.5 yılda hem hizmet ürettiklerini hem de belediye bütçesini toparladıklarını ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Mesai arkadaşlarımın desteğiyle bu başarılara imza attık. Sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazı emeğin karşılığını vermemiz gerekiyor. Bugün sosyal denge tazminatlarınıza yaklaşık yüzde 30 gibi bir zam yaptık. Manisa’da 17 belediyenin yalnızca beşinde sosyal denge tazminatları veriliyor” dedi.

Haberin Devamı

30 yıl sonra yenileniyor

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Gıda Çarşısı’nda devam eden yol yenileme çalışmalarını inceledi. Yaklaşık 30 yıl sonra yolların yenilendiğini belirten Başkan Akın, “Esnafımızın yüzü gülüyor. İnsan odaklı hizmetlerimiz sürecek” dedi. Esnafı tek tek dolaşan Başkan Akın, çalışmalar hakkında da görüş alışverişi yaptı.