Ege Spor Toto Yıldızlar Kupası’nda A.R.M URLA rüzgârı

Spor Toto Yıldızlar Kupası’nda A.R.M URLA rüzgârı

25.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Spor Toto Yıldızlar Kupası’nda A.R.M URLA rüzgârı

Türkiye Yelken Federasyonu Spor Toto Yıldızlar Kupası’nda Optimist ve Laser sınıflarında ödüller sahiplerini buldu. Optimist Genel Kategorisi’nde Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü yelkencileri kupaları topladı.

Haberin Devamı

Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Yelken Federasyonu Spor Toto Yıldızlar Kupası’nın ilk haftasında kazananlar belli oldu. Çeşme Altın Yunus Resort&Termal Otel’de düzenlenen ödül töreninde ilk haftada mücadele eden Optimist ve Laser sınıflarında dereceye giren sporculara kupaları verildi.

Birincilikler Urla’dan

Ödül töreninde konuşan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, “Yarışın ev sahipliğine yapan ve düzenlenmesine yardımcı olan tüm birimlere ve kusursuz bir yarış düzenleyen Yarış Komitesi’ne teşekkür ediyorum. Aranızda Milli Takım forması giyme onuruna erişecekler var. Onlara uluslararası yarışlarda bayrağımızı dalgalandırmaları için hep beraber canı gönülden başarılar dileyeceğiz.” dedi. Optimist Genel kategorisinde Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Alp Namdar birinci olurken aynı kulüpten Okyanus Arıkan ikinci, Göztepe Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Can Ertürk üçüncü, Ali Rıza Mete Urla Yelken ve Spor Kulübü’nden Mustafacan Öztuncel dördüncü, Göztepe Spor Kulübü’nden Kuzey Kumleli beşinci oldu. Optimist Kızlar kategorisinde yine A.R.M Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Okyanus Arıkan birinciliği elde etti.

Haberin Devamı

Laser’de ikincilik Karşıyaka’nın

Laser Standard Genç kategorisinde İstanbul Yelken Kulübü’nden Alp Baltalı birinci sırada yer aldı. Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Umut Efe Alpkoçak ikinci olurken B.B. Bodrumspor Yelken Şubesi’nden Efe Ağan üçüncü oldu. Laser Radial Genç kategorisinde ise Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Doruk Demircan ikinci ve Berk Emil üçüncü oldu. Laser 4.7 Genel kategorisinde Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Derin Baytur birinciliği elde ederken Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü’nden Tarhan Öğütçü ikinci sırada ve Karşıyaka Spor Kulübü Yelken Şubesi’nden Uygar Kızılkaya üçüncü sırada yer aldı. Laser 4.7 Junior kategorisinde ise yine Karşıyaka Spor Kulübünden Derin Baytur birinci sıranın sahibi oldu.