Ege ‘Su topunda da iddialıyız’

‘Su topunda da iddialıyız’

12.10.2021 - 00:00 | Son Güncellenme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kısa süre önce faaliyetlerine başlayan su topu şubesi, iki ayda yedi kupa kazandı. Kulüp Başkanı Ersan Odaman, “Spor alanlarına dönüp kupaları kazanmaya başladık. Başkanımız Tunç Soyer’in İzmir’i Avrupa’nın öncü kenti yapma hedefini yakalamak için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi

‘Su topunda da iddialıyız’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in belirlediği vizyonla İzmir’i su ve plaj sporlarında Avrupa’nın öncü kenti yapma yolunda ilerleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün kısa süre önce faaliyetlerine başlayan su topu şubesi, 2 ayda 7 kupa kazandı. Büyük Kadınlar Türkiye Kupası, U17 Kadınlar Federasyon Kupası ve U17 Erkekler Federasyon Kupası’nı İzmir’e getiren İzmir BŞB, U19 Kadınlar Federasyon Kupası ile U15 Kadınlar Federasyon Kupası’nda ikincilik, U19 Erkekler Federasyon Kupası ve U15 Erkekler Federasyon Kupası’nda üçüncülük elde etti.

Haberin Devamı

‘Gurur duyuyoruz’

Sporcular Yağmur Arzu Nergiz, Ceren Keçe, Defne Narin, Hanzade Dabbağ, Baran Ünaldı, Renan Gürses ve Erman Ege Erçin, Kulüp Başkanı Ersan Odaman ile bir araya gelerek başarıyı kutladı. Su sporlarından sorumlu yönetici Hüseyin Egeli, Kulüp Genel Sekreteri Barış Şeref, branş sorumlusu Ceren Kilislioğlu’nun da katıldığı törende sporculara teşekkür eden Odaman, “Pandemi döneminin etkisini yitirmesiyle birlikte spor alanlarına dönüp kupaları kazanmaya başladık. Su topu, bizim için çok yeni bir branş. Kısa sürede elde ettiğimiz başarılar ile gurur duyuyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in İzmir’i su ve plaj sporlarında Avrupa’nın öncü kenti yapma hedefini yakalamak için çalışıyoruz” diye konuştu.