Ege Süper Lig'in yol haritasını çizecekler

Süper Lig'in yol haritasını çizecekler

11.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig’de Göztepe kalan maçlarda ligin kaderini çizecek. İlk 5 hedefi için ter döken sarı kırmızılılar hafta sonu kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor’dan puan alırsa rakibini ateşe atacak. Son hafta evinde konuk edeceği Galatasaray karşılaşmasında ise şampiyonluğu belirleyecek

Süper Ligin yol haritasını çizecekler

Spor Toto Süper Lig’de geçen hafta evinde Evkur Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kalıp beşinci sıraya yükselme şansını kaçıran Göztepe, kalan 2 haftada oynayacağı Atiker Konyaspor ve Galatasaray karşılaşmalarıyla hem düşme hattının hem de zirvenin kaderini tayin edecek. Yarın kümede kalma savaşı veren Atiker Konyaspor’a konuk olacak sarı kırmızılılar, Konya’dan puan ya da puanlarla ayrılırsa son hafta öncesi rakibini ateşe atacak. Göz Göz, son hafta ise Bornova Stadı’nda belki de şampiyonu belirleyecek maçta Galatasaray’la kozlarını paylaşacak. Konya’da ve İzmir’de oldukça kritik maçlar oynayacak Göztepe sezonu ilk 5 içinde tamamlamayı hedefleyecek. Ligdeki ilk sezonlarında iyi bir görüntü ortaya koyduklarını belirten Teknik Direktör Tamer Tuna, kalan 2 maçı kendilerine yakışır bir şekilde oynayacaklarını söyledi, “Göztepe’yi sezon sonunda iyi bir seviyede bırakmak istiyoruz. İnanarak, işimizi iyi yaparak ve üst düzey futbol oynayarak sezonu tamamlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Jahovic bu sefer rakip olacak

Göztepe’nin Konyaspor deplasmanında gözler takımın eski yıldızı Adis Jahovic’te olacak. Göz Göz’de 1.5 sezon futbol oynayıp ara transferde yeşil beyazlılara satılan Makedon golcü, ilk kez eski takımına rakip olarak sahaya çıkacak.Hem 1. Lig’de hem de Süper Lig’de sarı kırmızılı taraftarların gönlünde taht kuran Jahovic, kendisi için oldukça duygusal bir maç olacağının açıklamasını yaptı. Jahovic, maç öncesi verdiği röportajda, “Göztepe taraftarına saygım sonsuz, gol atarsam sevinmem” dedi.