Ege Sürücünün dalgınlığı aileyi yok ediyordu

Sürücünün dalgınlığı aileyi yok ediyordu

21.09.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bir anlık dalgınlık yüzünden, otomobili erik bahçesine uçuran Mustafa Ayan, eşi ve beş çocuğu, ölümden döndü. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumları iyi..

Sürücünün dalgınlığı aileyi yok ediyordu

Mustafa Ayan, eşi ve beş çocuğuyla, güle oynaya İzmir’den Salihli’deki akrabalarına ziyarete gitmişti. Akrabalar birlikte yemek yediler, eğlendiler ve vakit doldu. Ayan ailesi, İzmir’e dönmek için arabaya doluştu. 41 yaşındaki Mustafa Ayan, yönetimindeki 35 HZF 42 plakalı otomobille Turgutlu’ya girmek üzereyken, bir an daldı. Ne olduysa, o sırada oldu. Otomobil, Mustafa Ayan’ın eşi ve çocuklarının çığlıkları arasında, yol kenarındaki erik bahçesine düştü.

Ölümden döndüler
Sürücü Mustafa Ayan’ın bir an dalgınlığı nedeniyle meydana gelen kazada, eşi Rabia Ayan (35), çocukları Muhammet (17), Süleyman (14), Bayram (12), Ali (11) ve Rasim Ayan (5) yaralandı. Kazaya tanık olan kişiler, polis ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Mustafa Ayan, uzun süre kazanın şokunu yaşarken, arabadaki 7 kişilik Ayan ailesi, kazayı ufak tefek yaralarla atlattı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Yolculuk sırasında bir an dalıp gittiğini fark ettiğini belirten Mustafa Ayan, yaşadıkları kazayı şöyle anlattı:
“Salihli’deki akrabalarımızı ziyaretten dönüyorduk. İzmir’e evimize giderken Turgutlu yakınlarında gözümün bir anlık dalmasıyla kaza meydana geldi. Ne olduğunu anlayamadım. Gözümü açtığımda erik bahçesindeydik. Verilmiş sadakamız varmış. Çok şükür, eşime, çocuklarıma bir şey olmadı. Arabayı erik bahçesi yerine karşı şeride kaçırmış olsaydım, herhalde bugün hiçbirimiz sağ olamazdık.”

Yazarlar