Ege Tablet sözünü tuttu

Tablet sözünü tuttu

04.03.2021 - 00:02 | Son Güncellenme:

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, geçtiğimiz yıl sahildeki çay bahçesinde ailesiyle birlikte kahvaltı ederken karşılaşıp sohbet ettiği 11 yaşındaki Bayram Efe Erdoğan’a verdiği karne hediyesi sözünü yerine getirdi.

Tablet sözünü tuttu

Başarılı öğrenciyi babası Veysel Erdoğan ile birlikte makamında ağırlayan ve derslerine yardımcı olması için tablet bilgisayar hediye eden Başkan Günel, “Çocuklarımızın mutluluğunu görmenin değeri paha biçilemez. Bütün çabamız bunun için. Kuşadası Belediyesi olarak parkları, yeşil alanları, eğitim kurumları ve sosyal alanları ile çocuklarımıza daha güzel bir kent bırakabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu kapsamda yetki ve olanaklarımız dahilinde eğitime destek olmayı da sürdürüyoruz. Yeter ki çocuklarımızın yüzü gülsün ve geleceğe umutla bakabilsinler” dedi.

Öte yandan Başkan Günel, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ağırladı. Günel, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yaşama geçirdikleri ve planları dahilinde olan projelerden bahsetti. Kaya da, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Millet İttifakı’nın ilimizdeki tüm belediyeleri çok güzel işlere imza atıyorlar. Bu uyum Aydınımızı çok daha güzel bir kent haline getirecek” dedi.