Ege Taraftarlardan tesis ziyareti

Taraftarlardan tesis ziyareti

09.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında galibiyetle tanışamayan Göztepe, yarın evinde ağırlayacağı Alanyaspor maçına kenetlendi. Urla Adnan Süvari Tesisleri’ni el emeği pankartlarıyla donatan cefakâr taraftarlar teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Taraftarlardan tesis ziyareti

Spor Toto Süper Lig’de yarın Alanyaspor’u konuk etmeye hazırlanan Göztepe galibiyete kenetlenirken, cefakar taraftarlar da Bornova Stadı’nı bayram yerine dönüştürmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta gülmeyi unutan sarı kırmızılıların cefakar taraftarları futbolculara ve teknik birimin yanlarında olduklarını göstermek ve de moral desteği vermek için önceki gün Adnan Süvari Tesisleri’ne gitti. El emeği göz nuru yaptıkları pankartlarla tesisleri donatan Göztepe sevdalıları, “Saldırın durmadan. Bu taraftar arkanızda her zaman” sloganlarıyla antrenman yapan futbolculara destek verdi.

‘Biz sizlerle güçlüyüz’

Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya ve Teknik Direktör Kemal Özdeş’e çiçek de veren taraftarlar galibiyet sözü istedi. İç saha, deplasman ayırt etmeden yanlarında olan Göz Göz sevdalılarının en büyük gurur kaynaklarının olduğunu belirten Papatya, “Göztepe, Türkiye’ye mal olmuş bir takım. Fikstür dezavantajımız vardı ancak ben inanıyorum ki yarın bu şansızlığımızı Alanya karşısında kıracağız. Sizlerden tek isteğim geçtiğimiz sezon olduğu gibi Türkiye’ye örnek olan taraftar gücünü bu maçtan itibaren daha fazla hissettirelim. Göztepe taraftarıyla daha güçlü” dedi. Teknik Direktör Kemal Özdeş ise, Biz kaliteli bir ekibiz. Sizlerin gücünü arkamızda hissediyoruz. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız. Bu haftadan itibaren çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Bunu başaracak gücümüz var” dedi. Öte yandan sarı kırmızılılar, Alanyaspor’u yendiği takdirde derin bir nefes alacak. Maçın kazanılması halinde Göztepe ikinci yarıda hem siftah yapacak hem de tehlikeli bölgeden uzaklaşacak. Göztepe’de Fenerbahçe maçında direkt kırmızı kart gören Jarome cezalı, sol bek Traore ile forvet Ghilas sakat.

Yazarlar