Ege Tek amacımız kaliteli hizmet

Tek amacımız kaliteli hizmet

21.04.2021 - 00:05 | Son Güncellenme:

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği tarafından hazırlanan 6 aylık faaliyet raporu, EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Tıp Fakültesi ve hastane yönetimi ile anabilim dalı başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda sunuldu.

Tek amacımız kaliteli hizmet

İzmir depremi ve Kovid-19 süreçlerinde Ege Üniversitesi’nin önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Rektör Budak, “Sağlık hizmetleri sunumundaki kalitemizi daha da artırmak için neler yapabileceğimizi değerlendirdik” diye konuştu.

Haberin Devamı

Etüt süreci sona erdi

Ulusal ve uluslararası standartlar doğrultusunda, etkin, verimli, hasta ve çalışan odaklı sağlık hizmeti sunumu için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Rektör Budak, devletin bu çalışmaları desteklemek üzere, EÜTF Hastanesine gerek personel gerek mali açıdan önemli katkılar sunduğunu hatırlattı. EÜTF Hastanesinin yerinde yenilenmesi için başlattığı çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Rektör Budak, “Son 3 yılda, 989 sağlık personelini hastanemize kazandırdık ve 850 milyon TL’lik borcun ödemesi tamamlandı. Yenileme için hastanemizin etüt proje ihale süreci tamamlandı. Ortak akılla hazırlanacak projenin ardından yapım için de ihale süreci başlayacak” dedi.