Ege Tek derdimiz temiz futbol

Tek derdimiz temiz futbol

17.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Papatya, “Konuğumuz olacak takımların, gündem ve itirazlarını nedense bizim maçımızdan önce yapmasını dikkatle takip ediyoruz. Türkiye’de maalesef son dönemlerde yönetici ve başkanlar yaptıkları açıklamalarla hakemleri baskı altına alabiliyor. Bunlar hiç tasvip etmediğimiz şeyler. Biz futbolun temiz bir şekilde ilerlemesinden yanayız” dedi.

Tek derdimiz temiz futbol

Süper Toto Süper Lig’in 9. haftasında pazar günü Bornova Doğanlar Stadı’nda Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Göztepe’de, Başkan Vekili Talat Papatya, Merkez Hakem Kurulu’na yönelik oluşan gündem hakkında konuştu. Başkan Vekili Papatya, “Konuğumuz olacak takımların, gündem ve itirazlarını nedense bizim maçımızdan önce yapmasını dikkatle takip ediyoruz” dedi. Süper Lig’in 8 haftasını 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet ile geride bırakarak milli araya giren Göztepe pazar günü evinde oynayacağı Beşiktaş maçına odaklandı. Beşiktaş cephesinin gündeminde yer alan hakemler ve MHK açıklamaları üzerine sessizliğini bozan sarı kırmızılı camiada Başkan Vekili Talat Papatya, maç önü gündemin bulandırıldığını ve suni bir havanın oluşturulduğunu belirtti.

Haberin Devamı

‘Umarız, hakemler etkilenmez’

Maçın tarafsızlığı konusunda baskı oluşmasından çekindiklerini vurgulayan Başkan Vekili Papatya, “Zaman zaman bazı takımlar hakemler veya MHK ile ilgili şikayetlerini eleştirel açıklamalar yaparak dile getirmektedirler. Ancak, bu açıklamaların genellikle bizim ile oynayacakları haftaya denk gelmesi bizim de konuyu hassasiyetle takip etmemize sebep olmaktadır. Umuyoruz ki oluşan bu baskı havası MHK’nın ve hakemlerin müsabakaları tarafsız olarak yönetmelerini etkilemez, futbolun güzelliğini ve seyir zevkini olumsuz yönde etkileyecek unsurlara sebebiyet vermez” ifadelerini kullandı.