Ege Terim, Bayram için devreye girdi

Terim, Bayram için devreye girdi

06.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Terim, Bayram için devreye girdi

Göztepe, listesindeki Galatasaraylı sol bek Ömer Bayram’la temasını sürdürüyor. Başkan Sepil’in Ömer’i ikna etmesi için Cim Bom’un Teknik Direktörü Fatih Terim’le görüştüğü de belirtildi

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig’de etkili bir kadro kurmak isteyen Göztepe’nin, Galatasaraylı sol bek Ömer Bayram’ı renklerine bağlamaya çalıştığı öğrenildi.

Galatasaray’ın geçen sezon başında Akhisarspor’dan 400 bin euro bonservis bedeliyle alıp yıllık 500 bin euro garanti ücret ödediği, 28 yaşındaki futbolcu, Göz Göz’den 600 bin euro isteyince anlaşma sağlanamadı. Başkan Mehmet Sepil’in Ömer’i ikna edemeyince Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’le görüştüğü belirtildi. Kariyerinin ilk yıllarında teknik direktörlük yaptığı Göztepe’yle iyi ilişkileri olan Terim’in Ömer’le konuşacağı öğrenildi.

Batuhan başladı

Hollanda’da yetişip Türkiye’de Kayserispor forması da giyen Ömer Bayram, Galatasaray’da kalırsa yeni sezonda 400 bin euro sabit ücret alacak. Ömer, Akhisarspor’da oynarken Türkiye Kupası’nda şampiyonluk yaşayıp A Milli Takım’a kadar yükseldi. Gassama’nın sözleşmesinin sürdüğü, defansın sağına Hatayspor’dan Murat Paluli’yi alan Göz Göz, Agbenyenu ve Traore’nin ayrıldığı sol bekte ise Berkan Emir’le sözleşme yenilemişti. Transferde bir yandan gençlere de yönelen Göztepe, daha önce anlaşma sağladığı Pendikspor’un 19 yaşındaki kanat oyuncusu Batuhan Kırdaroğlu ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Batuhan, Urla Adnan Süvari Tesisleri’nde takımla antrenmanlara başladı.