Ege Top kayıpları Petkim’i bitirdi

Top kayıpları Petkim’i bitirdi

12.12.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beko Basketbol Ligi’ndeki maçta Fenerbahçe Ülker’e 70-61 mağlup olan Aliağa Petkim’in başantrenörü Burak Bıyıktay, “Bu kadar top kaybıyla Fenerbahçe Ülker’i yenmek kolay değil” dedi.

Top kayıpları Petkim’i bitirdi

Bıyıktay, müsabaka boyunca savunmada çok iyi oynadıklarını ve Fenerbahçe Ülker gibi güçlü bir takımı 70 sayıda tuttuklarını söyledi. Müsabakada 43 ribaund ve 20 asist yaptıklarını hatırlatan Bıyıktay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Maalesef maçı kaybettiren, top kayıpları oldu. Bu kadar top kaybıyla Fenerbahçe Ülker’i yenmek kolay değil. Üçlük yüzdemizin de yüzde 11 olması ve ana şutörlerimizden Toolson’un oynamaması bizi etkiledi. Ancak, diğer arkadaşlar savunma direncini çok yüksek tuttu. Kazanabileceğimiz bir maçtı, ama sonunu getiremedik. Biz yolumuza devam ediyoruz.”

Haberin Devamı

Madalyalı tekvandoculara ödül

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, İzmir’de düzenlenen turnuvada dereceye giren Güzelbahçeli tekvandocuları ödüllendirdi. Güzelbahçe Belediye Spor Kulubü’nün tekvando takımındaki sporcular Cemile Kayır, Alihan Çetinkaya, Mert Pehlivanoğlu, Gizem Ermiş ve Muhammet Kaya, minikler ve yıldızlar kategorilerinde birincilik ve ikincilik kürsüsüne çıktılar. Belediye Başkanı Mustafa İnce, öğrencilerin bu başarısını ödüllendirdi.